Search
Close this search box.
Broez'n! Henk de Haan zet VI op stelten met Veendam-promotie

Broez’n! Henk de Haan zet VI op stelten met Veendam-promotie

Het was weer een chaotische aflevering van Voetbal International gisteravond. Dat kwam niet zozeer door de heren aan tafel, maar door de aanwezigheid van oud-voetballer Henk de Haan. De amper verstaanbare ras-Groninger is een heuse crowdfunding gestart om zijn SC Veendam van de ondergang te redden. De voetbalclub, die uitkomt in de Jupiler League, werd afgelopen week failliet verklaard.

Henk had een nogal ingewikkeld rekeningnummer (1710.016.99) op zijn shirt staan, evenals een telefoonnummer (sms VEENDAM naar 3010). Via deze wegen kunnen mensen die Veendam een warm hart toedragen een bedrag overmaken aan de noodlijdende club. Hieronder legt hij het zelf even uit. Let op: zonder ondertiteling.

Maar er is meer: maandagmiddag vindt er een heus benefietconcert in Veendam-stadion De Langeleegte plaats, met indrukwekkende headliners als Jannus en Mooi Wark. Na deze aankondigingen leek het wel voorbij te zijn met de fratsen van Henk, maar niets was minder waar. Aan het slot van het programma had de Groninger nog een muzikale verrassing.

 

ook interessant

Ajax-speler Ashraf El Mahdioui is erg boos en verdrietig dat hij in de media wordt afgeschilderd als crimineel....

Treurig nieuws vanuit het kamp van Voetbal Inside. Het programma meldt op de website dat de ex-vrouw van René van...

Lekker bezig, Humberto! Roddelblad Privé weet zeker dat de RTL Late Night-presentator er een affaire op nahoudt met NOS-gezicht Dionne Stax....

Stephanie Bertram Rose, Gregory van der Wiel’s chick, timmert lekker aan de weg. Met de nadruk op ‘lekker’,...

Of het verband houdt met de enorme doekoe die Johan Cruijff overhield aan de Ajaxrevolutie weten we niet, maar het...

Ramiz Zerrouki mag zich Feyenoorder noemen. Wat is zijn afkomst, wat verdient hij en wie is de vriendin...