Search
Close this search box.
Broez'n! Henk de Haan zet VI op stelten met Veendam-promotie

Broez’n! Henk de Haan zet VI op stelten met Veendam-promotie

Het was weer een chaotische aflevering van Voetbal International gisteravond. Dat kwam niet zozeer door de heren aan tafel, maar door de aanwezigheid van oud-voetballer Henk de Haan. De amper verstaanbare ras-Groninger is een heuse crowdfunding gestart om zijn SC Veendam van de ondergang te redden. De voetbalclub, die uitkomt in de Jupiler League, werd afgelopen week failliet verklaard.

Henk had een nogal ingewikkeld rekeningnummer (1710.016.99) op zijn shirt staan, evenals een telefoonnummer (sms VEENDAM naar 3010). Via deze wegen kunnen mensen die Veendam een warm hart toedragen een bedrag overmaken aan de noodlijdende club. Hieronder legt hij het zelf even uit. Let op: zonder ondertiteling.

Maar er is meer: maandagmiddag vindt er een heus benefietconcert in Veendam-stadion De Langeleegte plaats, met indrukwekkende headliners als Jannus en Mooi Wark. Na deze aankondigingen leek het wel voorbij te zijn met de fratsen van Henk, maar niets was minder waar. Aan het slot van het programma had de Groninger nog een muzikale verrassing.

 

ook interessant

Kenny Tete werd kort geleden opgeschrikt door vreselijk nieuws van zijn vader. Miguel Tete, beveiliger van beroep, kreeg...

Max Verstappen is de Cristiano Ronaldo van de Formule 1, en dan hebben we het effe niet over...

Meestal worden voetballers vanaf de tribune gadegeslagen door hun vrouwen, maar op Roland Garros is het omgekeerde het...

Ondanks eerdere berichten is Chris Froome dit jaar toch gestart in de Tour de France. Eén van de...

Wie gisteren op PEC Zwolle – Willem II afstemde zag aan Zwolse zijde een klein ventje indruk maken...

Basisspeler bij Feyenoord en ook privé heeft hij niets te klagen! Dit is Kristy Willemstijn, de bloedmooie vriendin...