Search
Close this search box.
HEMA vindt bekerheld niet boeiend

HEMA vindt bekerheld niet boeiend

Het is wat: je profiteert van een keepersfout en bent gelijk wereldberoemd in Nederland. Dat overkwam VVSB-aanvaller Maikey Parami, die met zijn doelpunt de bekerstunt op FC Den Bosch bewerkstelligde. Zijn amateurploeg staat morgen in de halve finale tegen FC Utrecht.

Zoals elke ziel inmiddels weet, loopt Maikey stage bij de HEMA. Daar viel wel een slaatje uit te slaan, dacht VVSB-voorzitter Arjan Broekhof. Hij toog naar de drogist om te vragen of ze geen mouwsponsor wilden worden van de stuntploeg.

“Die jongen heeft de gunfactor en een prachtig verhaal”, licht Broekhof in De Telegraaf toe. “Daarnaast hoopte ik dat ze tegen FC Utrecht als mouwsponsor wilden dienen.”

Dikke pech voor de clubbaas, want hij kreeg nul op het rekest. “Hoewel ik niet eens over bedragen heb gesproken, gaven ze meteen aan geen interesse te hebben. Heel bizar. Wel alle free publicity pakken en vervolgens niks doen als tegenprestatie”, aldus een teleurgestelde Broekhof.

ook interessant

Vitesse moet morgenavond zijn rechtsback missen in het duel tegen Excelsior. De voetballer werd vannacht gearresteerd vanwege een...

Het bericht dat Johan Cruijff lijdt aan longkanker is over de hele wereld geschokt ontvangen. Iedereen wil de...

Ronald Koeman ziet zijn droom in duigen vallen nu Guus Hiddink ook daadwerkelijk de bondscoach lijkt te worden....

Luis Suarez is een geweldige voetballer, maar soms wordt het even zwart voor zijn ogen. Dat zagen we...

Newcastle United-middenvelder Jonas Gutierrez heeft zijn gevecht tegen teelbalkanker gewonnen. De Argentijnse voetballer werd in mei 2013 gediagnostiseerd...

Francesco Totti is in Rotterdam! De oude meester neemt het morgenavond met ‘zijn’ AS Roma op tegen Feyenoord....