Search
Close this search box.

Helmond Sport-hooligans vallen Ajax-familie aan

De familie en zaakwaarnemer van Jong Ajax-speler Mees de Wit zijn vrijdagavond lastiggevallen en mishandeld door een groepje supporters van Helmond Sport, dat meldt Ajax Showtime. Er is geen sprake van ernstige verwondingen.

Jong Ajax won vrijdagavond met 4-1 in Helmond, maar na afloop van het duel werd de getinte zaakwaarnemer van De Wit lastiggevallen door enkele ‘fans’. De zaakwaarnemer wist te ontsnappen, maar de vader en broer van De Wit kregen wel enkele raken klappen, net als de redacteur van de website.

Helmond Sport is op de hoogte van het incident. Er zal aangifte worden gedaan van mishandeling en racisme. “Wij vinden het vreselijk dat de groep met onder meer onze collega dit heeft moeten doorstaan. Racisme en zinloos geweld (en in dit geval een combinatie van) zijn en blijven een misselijkmakend iets en we hopen dat er maatregelen genomen zullen worden”, schrijft Showtime.

ook interessant

Wie is eigenlijk de mysterieuze vrouw van Ali B? Waar de rapper maar wat graag met zijn hoofd...

In Nigeria verloopt het voetbal niet erg soepel. Chris Giwa werd in augustus verkozen tot voorzitter van de...

Het was al aangekondigd: de El Clasico zou één groot eerbetoon aan Johan Cruijff worden. Er is geen...

In Wit-Rusland worden de horrortackles al uitgedeeld voordat de wedstrijd is begonnen! Dzmitry Likhtarovich, de aanvoerder van BATE...

De FIFA heeft gesproken: Lionel Messi is de beste speler van het WK. Dus niet Arjen Robben, James...

Haar vriend is misschien wel de beste sprinter ter wereld in het wielrennen en zelf kan ze een...