Search
Close this search box.
Helen, vrouw Frank de Boer

Dit is Helen, de vrouw van Frank de Boer

Je kunt een hele bouquetroman volschrijven over het privéleven van zijn broer, maar in het geval van Frank de Boer liep het allemaal heel anders. Dat zou je saai kunnen noemen, of juist heel romantisch. Helen, de vrouw van Frank de Boer, is zijn eerste en enige liefde. Ze schonk hem drie prachtige dochters.

Helen is de vrouw van Frank de Boer
© Facebook

Ieder detail in het liefdesverhaal van Frank (50) en Helen (46) schreeuwt ‘typisch Hollands’. Zoals de manier waarop de twee elkaar tegen het lijf liepen. Op een camping, dus. Niet eens in Zuid-Frankrijk, maar in het Gelderse Garderen. Daar was de familie De Boer iedere vakantie te vinden.

“Zij was dertien, ik zeventien”, doet Frank een uitgebreid boekje open in Libelle. “Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.”

De vrouw van Frank de Boer heeft een meubelzaak

Fast-forward naar 2020, en de twee zijn nog steeds dolgelukkig. Of De Boer dan geen spijt heeft dat hij behalve Helen geen andere liefdesavonturen beleefde? “Dat gaat niet samen met waar ik mee bezig ben. Helen ik hebben dezelfde interesses: op sportief gebied, qua smaak. Ik denk dat we goed bij elkaar passen.”

Helen, de vrouw van Frank de Boer, met dochters
© Facebook

De vrouw van Frank de Boer runt een meubelzaak, terwijl manlief na een onsuccesvolle zwerftocht in het buitenland bondscoach van het Nederlands elftal is. Terug in Nederland dus. Vindt Frank helemaal prima, trouwens: “Een luxe huis op Ibiza is leuk, maar ik ga net zo lief naar de camping.”

Hij voegt de daad vaak bij het woord, want hij heeft nog altijd een stacaravan in Garderen. Je kunt je afvragen of zijn dochters daar vaak gebruik van maken, of liever voor het familiehuis op Ibiza kiezen. Oh, over die dochters gesproken, ook bij hen speelt topsport een grote rol. Dochter Beau speelt handbal op niveau en haar vriendje is niemand minder dan AZ-aanvaller Calvin Stengs! De andere dochters van Frank en Helen heten Jackie en Romy.

Frank de Boer met vrouw en dochter
© Facebook
De vrouw van Frank de Boer
© Facebook
Helen de Boer
© Facebook

ook interessant

Het zou zomaar kunnen dat Quincy Promes aanstaande zaterdag de positie van Arjen Robben overneemt. Robben is natuurlijk...

De Verenigde Staten en voetbal, het is een opmerkelijke combi. Waar ze in Zuid-Amerika het spelletje zowat als...

Daley Blind is misschien wel dé uitblinker van Ajax dit seizoen. Natuurlijk wekt dat interesse bij buitenlandse clubs,...

Marco van Basten wil de voetballerij op zijn grondvesten doen schudden met een waar arsenaal aan nieuwe voetbalregels, maar intussen...

Ze zijn overal en zien alles… Zelfs doelpunten! Een drone – je weet wel, zo’n onbemand vliegtuigje –...

Iedereen kent chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen wel. Maar hoe ziet zijn gezin eruit? En wat...