Search
Close this search box.
Helen, vrouw Frank de Boer

Dit is Helen, de vrouw van Frank de Boer

Je kunt een hele bouquetroman volschrijven over het privéleven van zijn broer, maar in het geval van Frank de Boer liep het allemaal heel anders. Dat zou je saai kunnen noemen, of juist heel romantisch. Helen, de vrouw van Frank de Boer, is zijn eerste en enige liefde. Ze schonk hem drie prachtige dochters.

Helen is de vrouw van Frank de Boer
© Facebook

Ieder detail in het liefdesverhaal van Frank (50) en Helen (46) schreeuwt ‘typisch Hollands’. Zoals de manier waarop de twee elkaar tegen het lijf liepen. Op een camping, dus. Niet eens in Zuid-Frankrijk, maar in het Gelderse Garderen. Daar was de familie De Boer iedere vakantie te vinden.

“Zij was dertien, ik zeventien”, doet Frank een uitgebreid boekje open in Libelle. “Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.”

De vrouw van Frank de Boer heeft een meubelzaak

Fast-forward naar 2020, en de twee zijn nog steeds dolgelukkig. Of De Boer dan geen spijt heeft dat hij behalve Helen geen andere liefdesavonturen beleefde? “Dat gaat niet samen met waar ik mee bezig ben. Helen ik hebben dezelfde interesses: op sportief gebied, qua smaak. Ik denk dat we goed bij elkaar passen.”

Helen, de vrouw van Frank de Boer, met dochters
© Facebook

De vrouw van Frank de Boer runt een meubelzaak, terwijl manlief na een onsuccesvolle zwerftocht in het buitenland bondscoach van het Nederlands elftal is. Terug in Nederland dus. Vindt Frank helemaal prima, trouwens: “Een luxe huis op Ibiza is leuk, maar ik ga net zo lief naar de camping.”

Hij voegt de daad vaak bij het woord, want hij heeft nog altijd een stacaravan in Garderen. Je kunt je afvragen of zijn dochters daar vaak gebruik van maken, of liever voor het familiehuis op Ibiza kiezen. Oh, over die dochters gesproken, ook bij hen speelt topsport een grote rol. Dochter Beau speelt handbal op niveau en haar vriendje is niemand minder dan AZ-aanvaller Calvin Stengs! De andere dochters van Frank en Helen heten Jackie en Romy.

Frank de Boer met vrouw en dochter
© Facebook
De vrouw van Frank de Boer
© Facebook
Helen de Boer
© Facebook

ook interessant

Erg gezellig zal het voorlopig niet zijn in de kleedkamer van Randers FC. De Deense international Jonas Borring kwam...

Louis van Gaal kent tot dusverre een succesvolle tweede termijn als bondscoach van Oranje, maar erg veel plezier...

Adebayo Akinfenwa geldt al jaren als sterkste speler in FIFA 18 en daar geniet hij met volle teugen...

Darten is kennelijk aantrekkelijk, want Barney schaakte een 18 jaar jonger meisje. Dit is Julia Evans, de vriendin...

Kennen jullie de ex-vriendin van Patrick Roest, Martine Bruun, al? De schaatser van Lotto-Jumbo NL kende vier jaar...

We kijken er niet heel erg van op, maar oud PSV keeper Ronald Waterreus is door de lezers...