Search
Close this search box.
Maan heeft een vriend

Helaas mannen: zangeres Maan heeft een vriend

Maan duikt na haar winst in The Voice of Holland overal op om haar zoetgevooisde stemmetje te laten horen. Dat leidt niet altijd tot leuke situaties (we noemen het incident met de streaker op Radio 538), maar laten we het daar vandaag eens niet over hebben.

Want er is slecht nieuws voor de mannen die stiekem (of niet zo stiekem) een oogje hebben op de 21-jarige Maan. Ze heeft een nieuwe liefde!

De vriend van Maan is ene Tony Peroni, dj van beroep en zoon van Tony Peroni senior. Als je écht oud bent, kun je die misschien kennen als de drummer van Het Goede Doel. Tony jr. scheelt een paar jaartjes met Maan: hij is 28.

Hoe we weten dat de beste man het gezellig heeft met Maan? Zijn vader plaatste onlangs een kiekje op Instagram waarop we Maan trots tussen de beide Tony’s zien zitten tijdens het familiediner.

Junior blijft er tegen Shownieuws mysterieus over: “We hebben het heel leuk samen, maar zeg ik er niet over.” Zijn pa is wat meer uitgesproken: “Ze is een wereldwijf: echt heel gezellig, heel leuk, warm iemand.”

Even voor de volledigheid, dit is Tony:

En hier nog wat kiekjes van Maan:

https://www.instagram.com/p/Bd0idQhFE4-/?taken-by=maan.de.st

https://www.instagram.com/p/BYjMs2Wl7V_/?taken-by=maan.de.st

Maan heeft een vriend
© Instagram

ook interessant

Hoewel de Argentijn niet het beste seizoen uit zijn carrière beleeft, hoeft Lionel Messi niet bang te zijn...

Het leven van een financieel onafhankelijke oud-voetballer gaat niet over rozen. Ronald Koeman uitte op Twitter openlijk kritiek...

Theo Janssen is donderdag tijdens een training bij zijn club Vitesse opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn knie. Hij...

Wat waren ze blij, de Manchester United-fans, toen Patrice Evra tegen Bayern München de 1-0 binnenschoot. Supporters van...

Bjorn Kuipers zal één van de 25 scheidsrechters worden die actief zijn tijdens het WK 2014. De laatste...

Met twee goals in 27 wedstrijden kan de transfer van Vincent Janssen naar Tottenham Hotspur gerust als ‘faliekante...