Search
Close this search box.

Heerlijke goal van ‘de dikke tovenaar’

Hij is dan wel een kilo of vijftien te zwaar, technisch is hij zeker. De Braziliaanse Diogo Felipe Sodinha (25 jaar) speelt in de Italiaanse serie B bij Brescia.

Dit weekend wist hij een heerlijk doelpunt te maken tegen Cesena. Soepel kapte en draaide hij door de verdediging heen, voordat hij de bal achter de doelman tikte.

“Hoeveel ik nu eigenlijk weeg? 82 kilogram”, aldus Sodinha in La Gazzetta dello Sport. “Ik kom van 85 of 86 kilogram en wil graag nog twee kilogram verliezen. Lager dan 80 (met een lengte van 1.75, red.) wil ik niet gaan, want dan word ik ziek. Het interesseert me trouwens niet dat ik een atypische sportman ben. Ik kan er zelf niet veel aan veranderen.”

Sodinha, gaat overigens op dieet: “Klaar met elke dag uitgebreid eten, nu is het tijd om de buikriem aan te halen en mijn ploeg naar de play-offs te loodsen.”

ook interessant

Voor sommige Mexicaanse voetbalfans is het wel heel lastig om de WK-uitschakeling tegen Oranje te verwerken. De omstreden...

Als je een oogje op haar hebt, lijk je pech te hebben: de vriend van Femke Kok is...

Als het aan de leiding van PSV ligt keert ex-voetballer Mark van Bommel volgend seizoen terug bij de...

Voetballers krijgen torenhoge salarissen en kunnen zich daarom de mooiste en grootste huizen veroorloven. Een overzicht van de allervetste...

Er gaat een bizar gerucht de ronde op Twitter. Volgens John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City én...

We willen geen grapjes maken over domme Belgen. Echt niet. Maar dan moeten ze niet dit soort shit...