Search
Close this search box.

Heerlijke goal van ‘de dikke tovenaar’

Hij is dan wel een kilo of vijftien te zwaar, technisch is hij zeker. De Braziliaanse Diogo Felipe Sodinha (25 jaar) speelt in de Italiaanse serie B bij Brescia.

Dit weekend wist hij een heerlijk doelpunt te maken tegen Cesena. Soepel kapte en draaide hij door de verdediging heen, voordat hij de bal achter de doelman tikte.

“Hoeveel ik nu eigenlijk weeg? 82 kilogram”, aldus Sodinha in La Gazzetta dello Sport. “Ik kom van 85 of 86 kilogram en wil graag nog twee kilogram verliezen. Lager dan 80 (met een lengte van 1.75, red.) wil ik niet gaan, want dan word ik ziek. Het interesseert me trouwens niet dat ik een atypische sportman ben. Ik kan er zelf niet veel aan veranderen.”

Sodinha, gaat overigens op dieet: “Klaar met elke dag uitgebreid eten, nu is het tijd om de buikriem aan te halen en mijn ploeg naar de play-offs te loodsen.”

ook interessant

Ajax sloot onlangs een deal met internetboer Ziggo en nam daarmee afscheid van shirtsponsor Aegon. De verzekeringsmaatschappij zegt...

Het kost een godsvermogen om over Lionel Messi te kunnen beschikken, maar dat weerhoudt de steenrijke eigenaren van...

Galatasaray werd gisteravond kampioen zonder zelf in actie te komen! Wesley Sneijder had dus genoeg tijd om even...

Baby-nieuws uit de Nederlandse voetbalwereld! Richard Witschge wordt (weer) opa, want zijn dochter Joëlle is in blijde verwachting....

Hij is weer in topvorm hoor, Ahmed Hossam Mido, beter bekend als Mido. Bovenstaand filmpje dook op, van...

Ruud van Nistelrooy was als spits betrouwbaar en solide en auto’s lijken op hun baasjes, zo blijkt. De...