Search
Close this search box.
Relatie Victoria Pelova

Heeft Oranje Leeuwin Victoria Pelova een relatie?

Victoria Pelova heeft op voetbalgebied bijna al haar schaapjes al op het droge. Ze maakte onlangs de overstap van de Ajax vrouwen naar Arsenal en heeft al tientallen interlands voor het Nederlands elftal op haar naam staan. Het enige wat nog mist: een relatie.

Victoria Pelova heeft geen vriend
© Instagram: @Victoriapelova

Victoria Pelova heeft op dit moment geen vriend. De Delftse met een Bulgaarse moeder studeerde ooit aan de TU Delft, voordat ze een profcarrière aanging. In haar studententijd plaatste ze nog weleens een foto met jongens op haar sociale media, maar tegenwoordig lijkt haar focus volledig op het voetbal te liggen. Vandaar dat ze nog geen relatie heeft.

Victoria Pelova is vrijgezel
© Instagram: @Victoriapelova

Heeft Pelova ooit vriend gehad?

In haar tienertijd deelde de aantrekkelijke blondine ooit een foto van haar met ene Hugo van Nieuwkerk op Instagram, maar Hugo moet zich zeker geen illusies maken. Hij werd in datzelfde Instagram-bericht nog gefriendzoned. Pelova ondersteunde de foto waarop de twee naast elkaar poseerden op een feestje met de tekst: ‘Maatjjj’.

Lees ook: Deze dames van de Ajax vrouwen zijn nog vrijgezel

Hoewel velen het zich niet kunnen voorstellen, kunnen een jongen en meisje natuurlijk ook gewoon bevriend zijn. Maar op de Facebook-pagina van Victoria Pelova is ook nog een foto te vinden waarop ze wel heel zwoel naar een jongen kijkt. Zou dat misschien een oude jeugdliefde zijn van Victoria?

De ex-vriend van Victoria Pelova?
© Instagram: @Victoriapelova & Facebook

Mannelijke aandacht Pelova

Buiten deze twee foto’s, is de liefdesroman van Pelova tot op heden flinterdun. Al heeft ze aan aandacht overigens geen gebrek. Begin 2018 maakte ze als speelster van ADO Den Haag haar debuut voor het Nederlands elftal. En zo’n knappe voetbalster, daar kun je best eens een lijntje naar uitgooien toch? “Toen ik mijn debuut maakte bij Oranje, had ik opeens tweeduizend volgverzoeken op Instagram erbij”, vertelde ze aan Delta. Maar klaarblijkelijk heeft ze daar niet van geprofiteerd…

Victoria Pelova heeft geen relatie
© Instagram: @Victoriapelova

ook interessant

Een Deense ex-aanvaller doorziet ons voetbal het best. Dat stellen althans de voetbaljournalisten, die Kenneth Perez uit hebben...

Hij is de laatste maanden de grote ster, maar toch hoeven geïnteresseerde clubs niet veel moeite te doen...

Nederland staat er niet best voor. Na de nederlaag in de eerste wedstrijd tegen Tsjechië en de nipte...

Thibaut Courtois mag gewoon voor Atletico Madrid spelen als de ploeg Chelsea in de halve finale van de...

Hij is dan wel een kilo of vijftien te zwaar, technisch is hij zeker. De Braziliaanse Diogo Felipe...

Ruud Gullit moet diep door het stof in de nieuwste Privé. Dochter Cheyenne (22), een kind uit zijn...