Search
Close this search box.
Relatie Victoria Pelova

Heeft Oranje Leeuwin Victoria Pelova een relatie?

Victoria Pelova heeft op voetbalgebied bijna al haar schaapjes al op het droge. Ze maakte onlangs de overstap van de Ajax vrouwen naar Arsenal en heeft al tientallen interlands voor het Nederlands elftal op haar naam staan. Het enige wat nog mist: een relatie.

Victoria Pelova heeft geen vriend
© Instagram: @Victoriapelova

Victoria Pelova heeft op dit moment geen vriend. De Delftse met een Bulgaarse moeder studeerde ooit aan de TU Delft, voordat ze een profcarrière aanging. In haar studententijd plaatste ze nog weleens een foto met jongens op haar sociale media, maar tegenwoordig lijkt haar focus volledig op het voetbal te liggen. Vandaar dat ze nog geen relatie heeft.

Victoria Pelova is vrijgezel
© Instagram: @Victoriapelova

Heeft Pelova ooit vriend gehad?

In haar tienertijd deelde de aantrekkelijke blondine ooit een foto van haar met ene Hugo van Nieuwkerk op Instagram, maar Hugo moet zich zeker geen illusies maken. Hij werd in datzelfde Instagram-bericht nog gefriendzoned. Pelova ondersteunde de foto waarop de twee naast elkaar poseerden op een feestje met de tekst: ‘Maatjjj’.

Lees ook: Deze dames van de Ajax vrouwen zijn nog vrijgezel

Hoewel velen het zich niet kunnen voorstellen, kunnen een jongen en meisje natuurlijk ook gewoon bevriend zijn. Maar op de Facebook-pagina van Victoria Pelova is ook nog een foto te vinden waarop ze wel heel zwoel naar een jongen kijkt. Zou dat misschien een oude jeugdliefde zijn van Victoria?

De ex-vriend van Victoria Pelova?
© Instagram: @Victoriapelova & Facebook

Mannelijke aandacht Pelova

Buiten deze twee foto’s, is de liefdesroman van Pelova tot op heden flinterdun. Al heeft ze aan aandacht overigens geen gebrek. Begin 2018 maakte ze als speelster van ADO Den Haag haar debuut voor het Nederlands elftal. En zo’n knappe voetbalster, daar kun je best eens een lijntje naar uitgooien toch? “Toen ik mijn debuut maakte bij Oranje, had ik opeens tweeduizend volgverzoeken op Instagram erbij”, vertelde ze aan Delta. Maar klaarblijkelijk heeft ze daar niet van geprofiteerd…

Victoria Pelova heeft geen relatie
© Instagram: @Victoriapelova

ook interessant

Tom Dumoulin’s tweede plek in de Tour is natuurlijk een wereldprestatie, maar ja, het blijft een tweede plek....

Tijdens een voetbalgala in Rio de Janeiro heeft de FIFA dinsdagavond (plaatselijke tijd) de officiële WK-bal ‘Brazuca’ gepresenteerd....

Cristiano Ronaldo nam tussen de vliegreisjes naar Badr Hari en het regelen van Kardashians door even de tijd...

RKC Waalwijk staat in de schijnwerpers, maar dat heeft geen reet met voetbal te maken. De Jupiler League-club...

Romelu Lukaku heeft het op het eerste gezicht goed voor mekaar bij Manchester United. Hij weet al vanaf...

Johan Derksen maakte gisteren in subtiele bewoordingen duidelijk dat hij de rellen van MVV Maastricht een stuk erger...