Search
Close this search box.

Heeft Marieke Elsinga een vriend?

Lang was Marieke Elsinga één van de meest felbegeerde vrijgezellen van Nederland. Ze werd onder andere gelinkt aan Mark Rutte. Of er echt iets heeft gespeeld tussen de RTL-presentatrice en onze premier is onduidelijk. Wel weten we dat Marieke haar hart inmiddels heeft verpand aan iemand anders. Sander is de vriend van Marieke Elsinga.

Instagram

Marieke maakte vorig jaar bekend niet langer single te zijn, nota bene op Valentijnsdag. Zoals dat gaat in deze moderne tijden ontmoette ze haar lover via een dating-app. Van het een kwam het ander. “We zijn gaan kletsen, hebben afgesproken en het was meteen raak”, vertelt Elsinga aan Vriendin. Best bijzonder, want daarvoor was ze tien jaar lang vrijgezel.

De twee laten er geen gras over groeien, want ze wonen inmiddels ook samen. Het is ze gelukt een dubbele bovenwoning in Amsterdam te ritselen, dichtbij het vondelpark. Huisje, boompje, beestje dus. Of de liefdesbaby ook onderweg is, weten we niet. Een kinderwens is er wel, liet Marieke eerder aan Story weten: “Als ik zo’n lief baby’tje om iemands nek zie hangen, heb ik soms wel het gevoel: ik loop achter.”

De liefde tussen Sander en Marieke is in ieder geval nog lang niet bekoeld. In de radioshow die Marieke met Mattie Valk doet, onthulde ze regelmatig te tongworstelen op straat. “Maar niet als er heel veel mensen zijn. Ik vind het ook altijd heel liefdevol als ik langs tongzoenende mensen fiets. Dan denk ik: wat heerlijk.”

Instagram

ook interessant

De eerste twee helften zijn verloren gegaan. Je team druipt af naar de kleedkamer. De eerste vier spelers...

Hoewel zo’n subjectieve talentenlijst altijd een discussie waard is, blijft het toch aardig dat onze eigen Memphis Depay...

Kijkers van de Champions League weten al langer dat met John Heitinga als analist nu niet bepaald een...

Memphis Depay bracht nog amper tijd door met de Manchester United-selectie, maar heeft nu al indruk gemaakt op...

Letland, dat is nou typisch zo’n oord waar wij Nederlanders niks van af weten. Toch? Test je kennis...

De Spaanse topspits Diego Costa heeft toegegeven dat hij volgend seizoen waarschijnlijk bij Chelsea zal spelen. “Die kant...