Search
Close this search box.
Vriend Irene Schouten

Dit is de vriend van Irene Schouten (waar ze inmiddels mee is getrouwd)

Schaatsster Irene Schouten rijgt de successen op de schaatsbaan aaneen, maar op liefdesgebied had ze aan één succes genoeg. Maak kennis met Dirkjan Mak, de man van Irene Schouten.

Dirkjan Mak is de man van Irene Schouten
© Instagram: @Ireneschouten1

Het afgelopen jaar vielen de gouden medailles als rijpe appelen van de boom bij Schouten. Olympisch kampioen op de 5000 meter, de 3000 meter, de massastart, wereldkampioen allround, Europees kampioen op de 3000 meter, de massastart én de ploegenachtervolging. Het houdt niet op!

Irene Schouten is getrouwd met Dirkjan Mak
© Instagram: @Ireneschouten1

Naast haar enorme talent op de ijzers, is Irene Schouten ook nog eens een van de knapste sportvrouwen van Nederland. In 2022 eindigde ze als vijfde in de FHM500 in de categorie sporters. Toch hebben we een teleurstellende mededeling voor de Nederlandse mannen. Irene Schouten heeft namelijk al een vriend en is zelfs getrouwd.

Irene Schouten is de vrouw van Dirkjan Mak
© Instagram: @Ireneschouten1

Dirkjan Mak is de gelukkige. Hij is geboren in Noord-Holland te Blokker en is al vele jaren samen met Irene Schouten. In 2018 kochten de twee samen een huis in Hoogkarspel, een dorpje in de buurt van Blokker. In 2022 vroeg Dirkjan Irene Schouten ten huwelijk. In CITY vertelde Schouten hoe Dirkjan dat aanpakte.

Dirkjan Mak is de vriend van Irene Schouten
© Instagram: @Ireneschouten1

Man van Irene Schouten

‘In de zomer gaan we altijd bij een geheime plek aan het IJsselmeer een duik nemen. Hij vroeg laatst op een maandagavond of we even gingen zwemmen daar. Dat vond ik best wel raar, want het was helemaal niet zo’n mooi weer. Maar later bleek waarom, op dat speciale plekje vroeg hij me ten huwelijk.’

De twee zijn inmiddels getrouwd, maar van een huwelijksreis is nog niets gekomen. ‘We willen graag een verre huwelijksreis maken. Naar Nieuw-Zeeland of Australië ofzo’, vertelde Schouten in de talkshow Humberto. ‘Het probleem is dat ik elke dag moet trainen.’ Dirkjan vindt dat jammer, maar weet waarvoor hij heeft gekozen. ‘Ik weet hoe dat gaat, er wordt elke dag geschaatst. De dag dat ze haar ja-woord gaf, was al de dag van mijn leven.’

Irene Schouten en Dirkjan Mak hebben een relatie
© Instagram: @Ireneschouten1

Irene Schouten heeft handige vriend

Dirkjan Mak heeft gestudeerd aan het Hout- en meubileringcollege. Ook heeft hij een tijdje in Amerika gestudeerd aan de Smithtown High School West. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen bedrijf in restauratie- en timmerwerk. Van keukens tot kasten en van schuurtjes tot veranda’s, voor al het houtwerk kun je Dirkjan bellen! Toch handig zo’n gozer in huis.

De man waar Irene Schouten mee is getrouwd
© Instagram: @Ireneschouten1

ook interessant

Homoseksualiteit in het voetbal, er blijft een groot taboe op rusten. Twee spelers van Manchester United zouden daar...

Laten we eerlijk zijn: het is zoeken naar een speld in een hooiberg als het gaat om positieve...

Goedemorgen. Wat is er nu mooier dan op de zondagochtend wakker worden met een geinig voetbaltrucje op een...

Genoeg vrouwelijk schoon in de Nederlandse sport! Kijk en geniet mee van de tien knapste sportvrouwen van Nederland...

Dirk Kuyt had een groot aandeel in de landstitel van Feyenoord, dat staat vast. Het neemt niet weg...

Er gaat geen week voorbij, of er ligt weer een speler in de clinch met Feyenoord-spits Colin Kazim-Richards....