Search
Close this search box.
hartman-stelt-voetbalster-pikante-vraag

Hartman stelt Oranje-leeuwin pikante vraag: “Rot op zeg, wat platvloers”

We vragen ons sterk af of het huwelijk tussen Maxim Hartman en de NOS een lang leven beschoren is. De flamboyante presentator maakte gisteravond geen vrienden in een verhitte discussie met Rafael van der Vaart en ook een opmerking aan het adres van voetbalster Anouk Hoogendijk viel niet bij iedereen in de smaak.

Maxim vroeg de dame of zij ook wel eens naar de hoeren gaat, net als mannelijke voetballers dat doen. Die opmerking kon, wat tv-commentator Evert ten Napel betreft, écht niet door de beugel. Hij maakte op Radio 1 in een woedende tirade zowel Hartman als de NOS met de grond gelijk.

“Nee, dat is niet geestig”, stak Evert van wal. “Platvloerse humor is het. Ik kijk altijd op vrijdagavond naar de NOS. Ik heb mijn hele leven daar mogen werken. Die oerdegelijke NOS. Dan denk ik bij mezelf: hoe haal je het als NOS in je hoofd om zo’n persoon een platform te geven in jouw programma?”

Als het aan de verslaggever ligt, verdwijnt Hartman snel weer naar de commerciële omroep. “Laat Hartman lekker bij RTL 5 voor mannen praten. Kom op zeg, rot op. Wat voegt hij nou toe? Die meisjes hadden best zinnige teksten”, stelde de verslaggever, die en passant ook nog de opmerkingen aan het adres van Van der Vaart veroordeelde. “Die heeft een grote carrière achter de rug, heeft meer dan honderd interlands gespeeld. Laat ‘m dan een keer per week een kroketje eten, nou en.”

 

ook interessant

Jan van Halst stopt voorlopig als analist bij ZIGGO Sport. De technisch- en commercieel directeur van FC Twente...

Het bleef bij zilver voor Nederland op de ploegenachtervolging voor vrouwen. Japan was in de finale te sterk...

Het Nederlands elftal speelt vanavond in Riga tegen Letland. Een cruciaal duel voor Oranje, dat er rampzalig voor staat...

Zelfs als je bij een degradatieklant in de Eredivisie voetbalt, kun je als profvoetballer op de aandacht van beeldschone dames rekenen....

Er mag dan veel toegestaan zijn op de Autobahn, maar ook bij onze oosterburen is een rijbewijs gewoon verplicht. De...

Sylvie Meis hoopt nog wat centjes van Rafael los te peuteren, maar in de tussentijd moet er gewoon...