Search
Close this search box.
maxim-hartman-dist-van-der-vaart

Maxim Hartman dist Van der Vaart: “Vind je het gek dat hij iets te zwaar is”

Maxim Hartman in je programma staat garant voor tenenkrommende momenten. Dat bleek vorig jaar in Studio France, toen Rafael van der Vaart genadeloos werd aangepakt door de knettergekke presentator.

Raf stelde dat hij liever niet door Maxim geïnterviewd zou willen worden, omdat de Rotterdammer ‘echt irritant’ is. Maxim sloeg keihard terug, door te stellen dat Van der Vaart te veel snackt.

“Meneer gaat elke dag frikandelletjes en kaassoufflé’s voor zichzelf halen. Vind je het gek dat hij iets te zwaar is?” oreerde Hartman. “Dat kan toch niet waar zijn, dat een topsporter zulk slecht voedsel eet? Als die gast goed had gegeten was die nu nog beter geweest dan Ronaldo.”

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij de middenvelder, die van mening is dat een snack op zijn tijd best moet kunnen. “Natuurlijk ben ik wat aangekomen, het is vakantie”, stelde Raf nijdig. “Maar als ik één keer per week een frikandel eet, is dat dan te veel? Ik denk niet dat ik beter word als ik altijd goed voedsel eet. Rot op man.”

ook interessant

Dit talent viert zijn succes met zijn familie, maar óók met zijn vriendin. Dit is Sam Reus, de...

Valencia zal zijn handjes dichtknijpen met hun late gelijkmaker tegen Barcelona, maar die treffer bracht niet alleen goed...

Rustig is het nooit bij Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe. Het koppel heeft nu de zus van...

Wesley Sneijder was zondag de grote kleine man in de derby tussen Galatasaray en Fenerbahçe, hij maakte daar...

Feyenoorder Marco Vejinovic houdt bijzonder veel van zijn meisje Sophie Fleur Naber, zo blijkt wel uit de foto’s...

Het valt te veronderstellen dat Cristiano Ronaldo momenteel niet echt in zijn hum is. De steraanvaller kreeg in...