Search
Close this search box.
maxim-hartman-dist-van-der-vaart

Maxim Hartman dist Van der Vaart: “Vind je het gek dat hij iets te zwaar is”

Maxim Hartman in je programma staat garant voor tenenkrommende momenten. Dat bleek vorig jaar in Studio France, toen Rafael van der Vaart genadeloos werd aangepakt door de knettergekke presentator.

Raf stelde dat hij liever niet door Maxim geïnterviewd zou willen worden, omdat de Rotterdammer ‘echt irritant’ is. Maxim sloeg keihard terug, door te stellen dat Van der Vaart te veel snackt.

“Meneer gaat elke dag frikandelletjes en kaassoufflé’s voor zichzelf halen. Vind je het gek dat hij iets te zwaar is?” oreerde Hartman. “Dat kan toch niet waar zijn, dat een topsporter zulk slecht voedsel eet? Als die gast goed had gegeten was die nu nog beter geweest dan Ronaldo.”

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij de middenvelder, die van mening is dat een snack op zijn tijd best moet kunnen. “Natuurlijk ben ik wat aangekomen, het is vakantie”, stelde Raf nijdig. “Maar als ik één keer per week een frikandel eet, is dat dan te veel? Ik denk niet dat ik beter word als ik altijd goed voedsel eet. Rot op man.”

ook interessant

Eerder dit seizoen ontstond er wat ophef nadat PSV’er Davy Pröpper zijn broer, De Graafschap-speler Robin Pröpper, een...

De Nederlandse tennisster Richèl Hogenkamp heeft donderdag na haar verloren partij in Rosmalen een doodsbedreiging ontvangen van een...

Een potje FIFA is vaak voldoende om het slechtste in mensen naar boven te halen. Dat is bij...

Het zal je niet ontgaan zijn dat er gisteren wat stemmen werden geteld. Zo ook in de voetbalkantine van...

Paige Spiranac, kennen we haar nog? Een mooiere dame zul je op de golfbaan niet vinden en de...

Een gratis Chevrolet? Nee bedankt, zeiden de heren van Manchester United. De shirtsponsor van de Red Devils stelde...