Search
Close this search box.
Harde kern woest om uitspraken Johan Derksen

Harde kern NEC woest om belachelijke uitspraken Johan Derksen

Johan Derksen kan zijn gezicht voorlopig beter niet in Nijmegen laten zien. Hoewel de besnorde analist zweert NEC-supporter te zijn, maakte hij het beleid van de noodlijdende club gisteravond compleet met de grond gelijk.

De beweringen van Derksen waren echter amper op feiten gebaseerd, zo kaatste fansite ForzaNEC terug. Johan stelde bijvoorbeeld dat het hele elftal buitenlands is, terwijl er regelmatig zeven landgenoten in de Nijmeegse basis staan.

Ook Johan’s bewering dat Jay-Roy Grot vaak geblesseerd is, klopte van geen kant: de spits miste dit seizoen slechts drie wedstrijden. En zo deed de sigaarsnor nog een hele waslijst van uitspraken, die door de fansite uitgebreid gecounterd werden.

Een groep fans wachtte de spelersbus van NEC dit weekend op, nadat de ploeg kansloos had verloren van FC Twente, en eiste uitleg. Derksen noemde die supporters ‘idioten’. “Hyballa moet er niet gek van opkijken als er zometeen ook 100 bij z’n voordeur staan”, foeterde de analist.

ook interessant

Het was gisteren een bizarre rekstok finale voor Epke Zonderland. Het lukte hem niet om zijn derde wereldtitel...

Dat Tom Dumoulin een geboren en getogen Maastrichtenaar is blijkt maar al te goed uit dit interview, vlak na...

Al eerder vermoed, maar nu officieel: Victoria Koblenko is zwanger. Dat bevestigt de kersverse voetbalvrouw vandaag zelf op Instagram....

Ajax heeft zijn eerste wedstrijd van 2013 niet weten te winnen. In een oefenduel was Wesley Sneijder’s Galatasaray...

We weten dat Wesley Sneijder grapjes over zijn geringe lengte maar moeilijk kan verkroppen, maar hoe reageert hij als zijn bloedeigen...

Max Verstappen is zondag als vijfde geëindigd bij de Grand Prix van Hongarije. De race werd gewonnen door...