Search
Close this search box.
De mogelijke cover van Hansie Hansie's Oranje-single.

Hansie Hansie komt met Oranje-nummer

Hansie Hansie komt met zijn eigen WK-lied! In navolging van collega’s Johan Derksen en Wilfred Genee gaat de blonde presentator een single uitbrengen. Het nummer heet ‘Laat de leeuw niet in z’n jasje staan’, natuurlijk refererend aan zijn eigen jasjes-incident.

Kraay hoopt dat zijn nummer, dat morgen uitkomt, dé Oranje-hit van WK 2014 zal worden. “Het is bedoeld als een ludieke actie, maar natuurlijk hoop ik dat het een echte hit wordt”, vertelt de presentator.

De opvliegende trainer is overigens geen vreemde in de muziekwereld. Hij had in de jaren ’90 al bescheiden hitjes met ‘Er zal d’r altijd eentje winnen’ en ‘Hep’ie luis’.

Kraay weet echter wel dat hij geen zanger is. Toch vindt hij zijn lied alsnog heel aardig geworden: “Dat ik niet geweldig kan zingen weet ik ook wel, maar met de juiste mensen om me heen is het toch alleraardigst geworden”, zegt Kraay trots. “Ze hebben het zo weten te mixen dat het behoorlijk professioneel klinkt.”

Hier kun je een voorproefje van het liedje beluisteren!

hans-jasje-cover

ook interessant

Omdat we in Nederland nou eenmaal niets beters te doen hebben, was iedereen vorig jaar druk met Yolanthe’s...

Een hele vreemde gele kaart voor Ryan Donk in de Turkse competitie. Hij pakte geel door een aanval...

Het Nederlands elftal dreigt opnieuw een eindtoernooi mis te lopen, en het chagrijnig in ons land is groot....

Khalid Boulahrouz verveelt zich zeker niet tijdens zijn langdurige blessureleed. De spijkerharde verdediger heeft het hart gestolen van...

Anaitz Arbilla, verdediger van Rayo Vallecano, had gisteren een moeilijke avond. In het eerste gedeelte van de wedstrijd...

Ooit van het sultanaat Johor in Maleisië gehoord? Wij ook niet, maar sultan Ibrahim Iskandar zit er op...