Search
Close this search box.

Hansie Hansie gaat Louis missen

Vandaag in de Telegraaf een interview met Hans Kraay Jr. en daar geeft hij aan dat hij de interviews met de bondscoach gaat missen.

Hierover zegt hij: “Louis weet dat ik hem een goede trainer vind, maar ik vind hem geen leuk mens. Dat is geheel wederzijds. Drie weken geleden vroeg ik hem: waarom doe je niet wat charmanter, dat zou je ten goede komen… Toen zei hij: ’Ik ben altijd charmant, behalve bij jou en ik heb me afgevraagd aan wie dat ligt. Ik ben erachter: het ligt niet aan mij, Hans’. Desondanks, ik zeg het heel zachtjes, ga ik hem een beetje missen nu SBS geen Oranje-wedstrijden meer uitzendt.”

Dat de ongemakkelijk interviews niet alleen tijdens het filmen zich afspeelt, blijkt uit dat ze vooraf ook nauwelijks woorden wisselen: Soms moesten Louis en ik even wachten voordat we voor de camera met elkaar in gesprek gaan. Dan staan we rustig een minuut naast elkaar en ik kan je vertellen dat dat pijnlijk is. We wisselen geen woord. Niks, nada“. Hierboven het laatste interview tussen Hans en Louis.

ook interessant

Johan Derksen had gisteravond geen goed woord over voor de actie van Nacer Barazite, die vanwege zijn geloofsovertuiging...

Bayern-coach Pep Guardiola werd dit weekend gevraagd naar de WK-loting. De Catalaan liet zich zeer lovend uit over...

Aan het begin van het seizoen moest hij aan de lopende band vissen, maar de laatste maanden gaat het best oké met...

Het TT Circuit te Assen was dit weekend het toneel van het WK Superbike. Wij hebben eerlijk gezegd...

Vaste prik op zondag: in sneltreinvaart door het belangrijkste nieuws op Goals and Glamour van deze week! 10. Allereerst...

Ook Sierd de Vos liet gisteren in VI Oranje duidelijk blijken dat hij niet blij was met de...