Search
Close this search box.

Hans Kraay jr. verlaat studio tijdens uitzending Voetbal Inside

Hans Kraay jr. heeft gisteravond voor de nodige verbazing gezorgd bij de kijkers van Voetbal Inside. De voetbalanalist – die na het tweede reclameblok plaats zou maken voor oud-voetballer Johnny Rep – besloot al eerder de tafel te verlaten, tot grote verbazing van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Nadat hij iedereen nadrukkelijk een hand heeft gegeven besluit ‘Hansie’ het laatste moment in de spotlight te benutten voor zijn boek. ”Sinterklaas, allemaal een leuk boekje kopen”, roept hij om vervolgens te verdwijnen uit de studio.

Ondertussen zien zijn collega’s er wel de humor van in. Zij grappen en grinniken om de situatie, die Hans blijkbaar erg dwarszat. Want uit camerabeelden achter de schermen zien we een overduidelijk gefrustreerde analist, die uiteindelijk huiswaarts keert voor een ”dolleduikavond’ met zijn vrouw Sophie. De hilarische beelden van het voorval bekijk je hieronder!

 

ook interessant

Georgina Verbaan is zonder enige twijfel een van de knapste actrices van Nederland. Zo’n beeldschone dame moet wel...

En opnieuw is er een Nederlandse trainer ontslagen dit seizoen. Gert-Jan Verbeek moet net voor het einde van...

Je kunt analist Youri Mulder van veel dingen kennen. Hij is bijvoorbeeld de zoon van Jan Mulder en...

We kennen VI-icoon Jan Boskamp als voetbalgek, gezellige man, goede eter en… iemand met een licht spraakgebrek. Wat...

Gertjan Verbeek is amper twee maanden trainer bij het Duitse FC Nürnberg, maar ligt nu alweer in de...

De scheidsrechters moeten nog een beetje wennen aan de zogenaamde vrije trappenspray. Bij het duel tussen Portugal en...