Search
Close this search box.
Hans Kraay jr. en Louis van Gaal. © YouTube

Hans Kraay jr. snapt niks van alle opschudding

Het AD meldde vandaag dat de KNVB niet gecharmeerd zou zijn van de manier van interviewen door SBS-presentator Hans Kraay jr. Volgens de voorzitter van de voetbalbond, Bert van Oostveen, zou het allemaal weinig toevoegen. Nu heeft de hoofdrolspeler zelf gereageerd op het nieuws.

“Om eerlijk te zijn, begrijp ik de commotie niet zo,” aldus Hansiehansie tegenover AD Sportwereld. “Mijn manier van interviewen is volgens mij niet anders dan eerder met Van Basten of Van Marwijk. Alleen reageert Louis er anders, alerter, scherper, impulsiever op. Ik ben niet op zoek naar iets, het ontstaat gewoon. Wat dat betreft is het juist heel eerlijke televisie.”

De sportverslaggever en presentator van het programma Lachen om Home Video’s zegt verder maar spijt te hebben van één vraag. “Ik vroeg de bondscoach na Estland – Nederland of de KNVB hem nog ter verantwoording had geroepen, over zijn uitspraak dat het bondscoachschap ‘een offer’ is. Dat had ik zo kort na een teleurstellende wedstrijd misschien niet moeten doen.”

ook interessant

Er is meer duidelijkheid over de dood van Tim Bergling, beter bekend als de wereldberoemde dj Avicii. Het...

Een prachtige afsluiting van het seizoen voor Jorien ter Mors. De Olympisch kampioen op de 1000 meter kroonde...

De harde wind in Zuid-Korea heeft acht mensen verwondingen opgeleverd toen een groot beeldscherm omwaaide. Bij een culturele...

Bizar nieuws: FC Utrecht is maandagavond slachtoffer geworden van een overval. Een man drong met een wapen het...

Misschien hebben jouw pa en ma je ook wel eens verboden om te FIFA’en. Omdat je je huiswerk...

Feyenoord wil terug naar een kleinere selectie, Ronald Koeman laat tegenover de Telegraaf weten: “De club probeert keuzes...