Search
Close this search box.
Hans Kraay jr. belaagd door fans in de kantine

Hans Kraay jr. belaagd door fans in kantine, stapt op bij FC Lienden

Hans Kraay jr. is per direct trainer-af. De coach was sinds 2016 actief bij FC Lienden, maar het gaat niet zo lekker met de club. Dat leidde dit weekend tot spanningen in de kantine.

Drie supporters, waaronder een lid van de business club, raakten in een hevige woordenwisseling verzeild met Hansie Hansie. “Hierbij werd de trainer onheus bejegend”, schrijft lokale krant Stad Buren.

“Ik heb besloten dat ik die mensen nooit meer wil en kan zien. Ik stop bij FC Lienden”, zegt Hans zelf tegen het AD. De verslaggever vertelt dat er anders naar hem gekeken wordt, sinds hij begin april wat later aanschoof op de bank door tv-verplichtingen.

Maar dat maakt het geen gemakkelijke beslissing. “Stop ik nu met trots? Nee, totaal niet. Ik stop met pijn. Wanneer je vrouw met trillende benen en tranen in haar ogen bij de club staat waar je allebei zoveel van houdt, is het tijd om te gaan. Misschien dat ik in de toekomst nog een keer terugdenk aan alle mooie jaren die ik bij FC Lienden heb gehad. Misschien, maar voorlopig niet.”

Zijn grootste succes met Lienden behaalde Kraay jr. in 2008, toen Vitesse werd uitgeschakeld in de KNVB-beker.

 

 

ook interessant

In Barcelona is vandaag, heel toepasselijk op 14-9, begonnen aan de bouw van het Estadi Johan Cruyff. Dat...

Pep Guardiola heeft op het trainingskamp van Bayern München in Qatar Arjen Robben wat veren in de kont...

Het is geen geheim dat de heren van Voetbal Inside graag wat bijschnabbelen, maar Johan Derksen blijkt niet...

We kennen Jan Boskamp natuurlijk als de omvangrijke oud-voetballer die regelmatig bij het programma Voetbal International aanschuift. Het...

Hoewel hij zijn tegenstanders – en medespelers – soms het bloed onder de nagels vandaan haalt op het...

De vrouw van Manchester United-uitblinker Anthony Martial is toevalligerwijs blond, maar dat zal vast helemaal niets met deze...