Search
Close this search box.
donkere mensen met telefoon op reis-min

5 Handige Gadgets voor je Telefoon tijdens het Reizen

Iedereen sleept tegenwoordig zijn of haar smartphone mee op vakantie en het wordt extra handig met een sim only onbeperkt internet abonnement. En laten we eerlijk zijn, er zijn zoveel handige gadgets beschikbaar die het reizen nog leuker kunnen maken. Ook al zijn wij als digital nomads misschien wat meer gewend dan de gemiddelde vakantieganger, deze smartphone gadgets zijn eigenlijk voor iedereen handig! Het zijn accessoires die je kunt gebruiken om je smartphone te beschermen of om meer mogelijkheden te creëren. Dus als je het maximale uit je telefoon wilt halen tijdens je volgende trip, hebben we hier 5 handige tips en gadgets voor je smartphone tijdens het reizen.

Draadloze oplader

Een draadloze oplader is ideaal voor op reis! Het is simpel in gebruik: je legt gewoon je telefoon op de oplaadmat en hij laadt op. Het handige is dat je met een draadloze oplader je telefooningang vrijhoudt. Veel mensen hebben de keuze: of de telefoon opladen of de koptelefoon gebruiken. Met een draadloze oplader kun je de koptelefoon gewoon blijven gebruiken terwijl de batterij in de tussentijd wordt opgeladen. En het is toch handig als je gewoon muziek kunt blijven luisteren terwijl je ontspant op je hotelkamer? Sommige draadloze opladers kunnen ook dienen als telefoonstandaard, waardoor je handsfree kunt kijken naar Netflix of videobellen met je vrienden. In combinatie met een sim only onbeperkt internet abonnement kun je doen en laten wat je wilt!

Extern toetsenbord

Het is gewoon handiger om een toetsenbord te gebruiken als je e-mails typt. Of het nu voor je moeder is, voor vrienden die achterblijven, of zelfs voor je opa die vroeger zelf een avonturier was. We kwamen een bamboe toetsenbord tegen dat we echt leuk vonden. Tijdens het reizen valt het ook niet zo op dat je zo’n gadget bij je hebt. Maar misschien zou een oprolbare versie nog handiger zijn (die bestaan inmiddels ook!). Hoe dan ook, zo’n extern toetsenbord komt altijd van pas als je alleen een tablet of smartphone bij je hebt.

Smartphone hoesje

Een op maat gemaakt smartphone hoesje kan je helpen om je telefoon gemakkelijk te identificeren en te voorkomen dat je hem verliest in verschillende situaties, zoals tijdens het reizen of in drukke ruimtes.

Portable speaker

Een draagbare speaker kan je gezelschap zijn tijdens gezellige avonden in je hotelkamer. Door Bluetooth te gebruiken, kun je genieten van beter geluid voor het kijken van films of het luisteren naar muziek, zelfs onder de douche!

Houder voor in de auto

Als je geen apart navigatiesysteem hebt, kan een telefoonhouder voor in de auto handig zijn om navigatie-apps zoals Google Maps te gebruiken. Het zorgt voor een veilige en gemakkelijke manier om je telefoon binnen handbereik te houden tijdens het rijden. Door deze handige gadgets mee te nemen tijdens je reizen, kun je optimaal gebruik maken van je smartphone en genieten van een stressvrije ervaring onderweg.

ook interessant

Bedrijven zien voordelen in digitaal bedrukken voor duurzaamheid en personalisatie van een verpakking. Traditionele druktechnieken zijn vaak niet...

We spelen FIFA grijs, maar willen onze controller ook dagelijks door de tv rammen. Dat heeft meestal te...

Hij heeft zijn kunsten in Eindhoven voorlopig nog niet kunnen vertonen, maar we mogen er wat van verwachten....

EA Sports heeft dit jaar weer goed zijn best gedaan om alle vedettes van Real Madrid sprekend te...

Inloggen op je Ziggo-account is als het vinden van de afstandsbediening – het is essentieel voor een wereld...

Met een berichten spion app kun je volgen wat een ander doet op een telefoon. Er zijn verschillende...