Search
Close this search box.
Handig overzichtje: alle partners van de Op1-presentatoren op een rij

Alle partners van de Op1-presentatoren op een rijtje

Een leger presentatoren leidt de talkshow Op1 in goede banen. Als je deze post leest ben je vast benieuwd hoe het met hun gezinssituatie zit. Of je bent smoorverliefd op Welmoed Sijtsma, dat kan ook. Dit zijn alle partners van de Op1-presentatoren op een rijtje!

De vriend van Welmoed Sijtsma

Vriend van Welmoed Sijtsma
© Instagram

Welmoed Sijtsma (29) zal voorbijkomen in de dromen van menig tv-kijker. Mocht jij je oog ook op deze bevallige Friezin hebben laten vallen, dan mag je weer hopen. Erik Egberts was jarenlang de vriend van Welmoed Sijtsma, maar ze is nu weer vrijgezel. Het gerucht is wel dat er wat speelt met co-presentator Jort Kelder.

Ex-vriend Welmoed Sijtsma
© Instagram

De ex en nieuwe vlam van Jort Kelder

Jort Kelder was maar liefst vijf jaar lang samen met Lauren Verster, maar die relatie liep een aantal jaar geleden op de klippen. Sindsdien is Kelder vrijgezel, maar dat betekent niet dat hij stilzit wat liefde betreft. Naar verluidt gaat hij samen met Noor Wagtendonk. Noor is fashionblogster en haar Instagram-account heeft meer dan veertigduizend volgers.

Jort Kelder heeft Noor Wagtendonk als vriendin
© Instagram

De partner van Giovanca Ostiana

Ook Giovanca Ostiana (43) is gelukkig in de liefde. De presentatrice annex zangeres is samen met haar partner Niels Nieuborg. Niels is net als zijn vriendin een artiest: hij is filmregisseur, houdt zich bezig met jazzclubs en speelt zelf in een band. De twee zijn de trotse ouders van een dochtertje.

Niels Nieuborg is de vriend van Giovanca Ostiana
© Instagram

De vrouw van Tijs van den Brink

De vrouw van Tijs van den Brink heet Vincenza La Porta. Niet de exotische naam die je bij de correcte Tijs zou verwachten. Vincenza werkt net als haar man voor de EO. Thijs heeft al vele jaren een relatie met Vincenza. Het gezin van Den Brink telt drie kinderen.

Tijs van den Brink is de vriend van Vincenza La Porta
© Instagram

De vriend van Carrie ten Napel

Carrie ten Napel (40) komt uit een bekend nest, want haar vader is niemand minder dan voetbalcommentator en FIFA-held Evert ten Napel. Dat sprak Carrie wel aan: haar vriend Michiel Teeling is eveneens voetbalcommentator, bij ESPN. Het stel heeft twee kinderen: zoontje Pim en dochtertje Lotte.

Carrie ten Napel heeft Michiel Teeling als vriend.
© Instagram

De vrouw van Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen (66) is al jaren gelukkig met zijn vrouw Karin. De twee woonden lang in de Verenigde Staten, toen Charles daar als Amerika-correspondent werkte. Het gevolg is dat twee van zijn kinderen nog steeds in Amerika wonen, en een ander in Zweden.

Charles Groenhuijsen is terug bij de vrouw waarmee hij is getrouwd: Karin
© Facebook

Telegraaf-journalist vriend van Fidan Ekiz

Fidan Ekiz is de vriendin van Telegraaf-journalist Wierd Duk. De twee trouwden in 2013 en kregen samen een zoontje. Na vier jaar huwelijk bleek de koek op, want in 2017 besloten Fidan en Wierd van elkaar te scheiden. Na even met andere partners te hebben gedanst, bleek niets zo goed te dansen als het oude vertrouwde. Fidan Ekiz en Wierd Duk zijn inmiddels weer samen. “Dit is alleen maar goed voor onze zoon en zelf ben ik ben er ook echt heel blij mee”, zei Duk bij BNR.

Fidan Ekiz heeft een relatie met Wierd Duk.
© Instagram & Twitter

Sven Kockelmann terug bij jeugdliefde

Sven Kockelmann wordt door velen gezien als de held van de show. De meesterinterviewer heeft een relatie met zijn jeugdliefde Anette Kockelmann- Van der Kaaij. Ze waren lange tijd samen, trouwden zelfs, maar toen Annette besloot naar Zwitserland te verhuizen, liep hun relatie op de klippen. Beiden trouwden met iemand anders en het contact verwaterde. Later, toen Sven en Annette er een volgend huwelijk op hadden zitten, kwamen ze elkaar weer tegen en pakten ze de draad weer op. “Toen we elkaar dertig jaar later weer zagen, was het alsof we nooit uit elkaars leven waren geweest,” vertelt Annette aan Story.

Sven Kockelmann is terug bij zijn jeugdliefde Annette van der Kaaij
© Instagram & LinkedIn

De vriend van Natasja Gibbs (die ze ontmoette in BNNVARA-bar)

Natasja Gibbs heeft een relatie met haar vriend Wessel Damman. Zij wonen samen met hun kat in Amsterdam. Ze heeft Wessel ontmoet in de BNNVARA-bar op het Mediapark, waar Wessel achter de bar stond. “Misschien kwam het door zijn lengte, maar Wessel keek gewoon finaal over me heen”, vertelde Natasja in een interview met De Volkskrant. Later die avond raakten ze alsnog in gesprek en inmiddels zijn ze gelukkig samen.

Natasja Gibbs heeft een relatie met Wessel Damman
© Instagram

Is de vriend van Nadia Moussaid, inmiddels haar ex?

Nadia Moussaid heeft een relatie het fotograaf Geert Broertjes. Of moeten we zeggen ‘had’? Want volgens Story is hun relatie ten einde gekomen. Geert is net hersteld van een zware ziekteperiode. In 2019 werd bij hem kanker geconstateerd. Nadat hij weer was hersteld, leken ze aan trouwen en een gezin te denken, maar niets blijkt minder waar. Zelf hebben zij de breuk overigens nog niet bevestigd.

De (ex-)vriend van Nadia Moussaid heet Geert Broertjes
© Instagram

De partner van Hugo Logtenberg

Hugo Logtenberg heeft op dit moment een relatie met Parool-hoofdredactrice Kamilla Leupen. Toch praat Hugo liever niet over zijn vriendin Kamilla. “Laatst belde Boulevard om te checken of ik een partner had, een hilarisch dieptepunt”, zei Logtenberg over zijn partner in de VARA-gids. “Kennelijk vinden mensen dat belangrijk om te weten.”

De vriendin van Hugo Logtenberg is Kamilla Leupen
© Instagram & LinkedIn

ook interessant

Vraag naar een toernooi waarin zowel Beckham, Rooney, Gerrard als Zlatan schitterde, en iedereen zegt steevast de Champions...

Deze amateurspelers kijken met open mond toe hoe hun simpele voetbalpotje wordt getransformeerd in een heuse Champions League-wedstrijd....

De ratings van de spelers voor FIFA 16 zijn bekend! Eerder brachten wij al de 10 beste spelers, de 10...

Ja ja, het is weer eens KOUD in Nederland. Tijd om wat mythes over de vrieskou uit de...

Je staat naar de Tour te kijken en een van de renners gooit zijn bidon weg, vlak bij...

Dat Johan Cruijff ook bij FC Barcelona een grootheid was, is algemeen bekend. Niet zo vreemd dus dat...