Search
Close this search box.
John Guietti

‘Guidetti zeker optie voor Feyenoord’

Nadat het bericht naar buiten kwam dat John Guidetti mag vertrekken bij Manchester City gingen ook in Rotterdam weer de alarmbellen rinkelen. Feyenoord zou maar wat graag gebruik willen maken van de Zweed, die twee seizoenen geleden furore maakte in de Rotterdamse Kuip.

Binnenkort praat Van Geel toevallig met Brian Marwood, die bij Manchester City samen met de Spanjaard Txiki Beguiristain het technische beleid bepaalt. Van Geel zal dan zeker ook weer over de mogelijkheid om John Guidetti naar de Kuip te halen beginnen.

“De afspraak met Marwood stond al langer en ging in eerste instantie helemaal niet over Guidetti”, zegt Van Geel. “Maar als ik daar toch ben, zal ik natuurlijk ook met hem over Guidetti praten. Ik lees in de kranten dat hij straks voor vijf miljoen euro mag vertrekken, maar ik vraag mij af of dat allemaal wel klopt. Wij hebben nog steeds intensief contact met John en dat bedrag is mij in elk geval niet bekend. Als er over zijn situatie überhaupt al iets bekend is.”

Volgens Van Geel blijft Guidetti ‘altijd een optie voor Feyenoord’, de speciale band die ze hebben blijft altijd. “Guidetti heeft een speciaal plekje bij ons en dat gevoel is wederzijds. Op de korte termijn acht ik zijn komst echter volstrekt onhaalbaar. Maar wie weet hoe dat over een paar maanden is.”

ook interessant

Dat het in India één grote chaos is op de weg, is algemeen bekend. Als je echter niet...

Eljero Elia moest deze week zijn rijbewijs inleveren en zijn auto achterlaten omdat hij in Duitsland zonder geldig...

Victoria Koblenko en voormalig FC Groningen-voetballer Evgeny Levchenko gingen in 2008 uit elkaar, maar het was al enige...

Het is alweer een tijdje uit tussen Richairo Zivkovic en zijn vriendinnetje Noah Celik, die hij uit Groningen...

Ajax moet het kampioenschap nog even uitstellen. De Amsterdammers speelden vanmiddag met 1-1 gelijk tegen Vitesse. Het doelpunt...

Een bijzondere dag was het voor Zlatan Ibrahimovic vandaag. Van de speler van Paris St. Germain is in...