Search
Close this search box.
John Guietti

‘Guidetti zeker optie voor Feyenoord’

Nadat het bericht naar buiten kwam dat John Guidetti mag vertrekken bij Manchester City gingen ook in Rotterdam weer de alarmbellen rinkelen. Feyenoord zou maar wat graag gebruik willen maken van de Zweed, die twee seizoenen geleden furore maakte in de Rotterdamse Kuip.

Binnenkort praat Van Geel toevallig met Brian Marwood, die bij Manchester City samen met de Spanjaard Txiki Beguiristain het technische beleid bepaalt. Van Geel zal dan zeker ook weer over de mogelijkheid om John Guidetti naar de Kuip te halen beginnen.

“De afspraak met Marwood stond al langer en ging in eerste instantie helemaal niet over Guidetti”, zegt Van Geel. “Maar als ik daar toch ben, zal ik natuurlijk ook met hem over Guidetti praten. Ik lees in de kranten dat hij straks voor vijf miljoen euro mag vertrekken, maar ik vraag mij af of dat allemaal wel klopt. Wij hebben nog steeds intensief contact met John en dat bedrag is mij in elk geval niet bekend. Als er over zijn situatie überhaupt al iets bekend is.”

Volgens Van Geel blijft Guidetti ‘altijd een optie voor Feyenoord’, de speciale band die ze hebben blijft altijd. “Guidetti heeft een speciaal plekje bij ons en dat gevoel is wederzijds. Op de korte termijn acht ik zijn komst echter volstrekt onhaalbaar. Maar wie weet hoe dat over een paar maanden is.”

ook interessant

Voetbalmagazine VI gaat breken met het TV-programma Voetbal International. Dit vertelt Tom van Hulsen in zijn column van...

Je kon er op wachten: ook in het immer populaire Lucky TV werd het Nederlands elftal genadeloos op...

Max Verstappen moet de laatste dagen veel kritiek slikken, omdat hij op de Grand Prix in Spa een botsing...

Diego Maradona zou graag eens samenwerken met Bayern-trainer Pep Guardiola: “Ik zou hem graag een week lang volgen...

Sunderland-voetballer Adam Johnson zit flink in de shit. De 27-jarige Engelsman wordt verdacht van seks met een 15-jarig...

Irina Shayk staat als topmodel regelmatig zonder kleren op de camera, maar vandaag maakte ze het wel erg bont. Op...