Search
Close this search box.
Pep Guardiola duldt geen lek in zijn selectie. © Pro Shots

‘Guardiola wil lekkende speler uit selectie’

Bayern München heeft een lek! Bild publiceert elke week een perfect kloppende basisopstelling van de Duitse topclub. Heel verdacht, vinden Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge en trainer Pep Guardiola.

“We gaan natuurlijk niet de Amerikaanse NSA inschakelen om de dader te achterhalen”, zei Rummenigge met een knipoog. “Maar mijn dringende advies voor de verantwoordelijke is: stop hier onmiddellijk mee. Als hij niet ophoudt, kan hij grote problemen verwachten. Niet alleen met Pep Guardiola, maar met de hele club.”

Volgens Bild heeft Guardiola zijn manschappen inmiddels streng toegesproken. “Het maakt me niet wie het is, maar er gaan koppen rollen. Diegene smijt ik eruit. Die zal nooit meer onder mij spelen”, zou de Catalaan gezegd hebben.

ook interessant

Je bent een steenrijke voetballer en wilt je vriendin ten huwelijk vragen: dan ga je natuurlijk niet in...

Geen seks of alcohol voor de wedstrijd, iedereen heeft er zijn of haar mening over. Bij de ene...

De terugkeer van Marko Vejinovic in Feyenoord is tot dusver niet echt succesvol, maar dat is natuurlijk geen reden...

Santiago Arias speelt al jaren bij PSV, maar weinigen zullen het heftige verleden van de 25-jarige verdediger kennen....

Ex-voetballer Jhonny van Beukering wordt verdacht van hennepteelt. Bij de 30-jarige oud-profvoetballer uit Arnhem werd in zijn woning...

Ze is slim, knap en kan ook nog eens een aardig potje fietsen. Puck Moonen is hot, en...