Search
Close this search box.
Robben en Guardiola

Guardiola: ‘I love Robben’

Pep Guardiola heeft op het trainingskamp van Bayern München in Qatar Arjen Robben wat veren in de kont gestoken. De Nederlandse aanvaller is nog altijd herstellende van een vleeswond die hij opliep in een competitieduel.

Naast Robben zit ook Bastian Schweinsteiger nog in de lappenmand van de Champions Leaguehouder. “We hebben drie weken tot de eerste wedstrijd. Ik hoop dat beide kunnen spelen tegen Gladbach”, zei Guardiola op de website van Bayern.

Daarna begon hij met de loftrompet voor Robben: “I’m in love with Arjen. Ik heb in mijn carrière als speler en trainer misschien maar een of twee spelers gezien die zo professioneel zijn als Arjen. Zijn mentaliteit in ongelooflijk.”

“Robben heeft geweldig gespeeld voor zijn blessure”, zei de Spaanse trainer. “Ik hoop dat hij zo snel mogelijk weer terugkeert en zijn oude niveau haalt.”

ook interessant

De blessure van Cristiano Ronaldo is zondagavond het gespreksonderwerp. De Portugese vedette kon niet meer verder en terwijl...

Wimbledon komt er weer aan en wij kunnen niet wachten! Niet alleen vanwege het mooie spelletje, maar ook...

Bijna onherkenbaar is hij, Bradley Wiggins, voormalig wielrenner en tegenwoordig roeier van beroep. Hij wil als roeier naar...

Het zijn donkere dagen voor het Nederlandse voetbal, maar het kan altijd erger: in de jaren 80 was...

De middenvelder is inmiddels international van het Nederlands elftal en komt uit in de Champions League. Tijd voor...

Je hebt je vast al vermaakt met Face Swap, een app waarmee je on the fly je hoofd...