Search
Close this search box.
Grote woede om lachende RTL-presentator bij Nouri-item

Grote woede om lachende presentator tijdens Nouri-item

RTL7-presentator Marcel Maier wordt meestal ingezet als niemand meer beschikbaar is, en gisteren werd pijnlijk duidelijk waarom. Tijdens een bloedserieus onderwerp over Abdelhak Nouri schoot de sportverslaggever beschamend genoeg in de lach.

Maier werd er in een item van RTL Nieuws bijgetrokken als sportverslaggever en oogde nerveus. Na de vraag waarom Nouri blijvende hersenschade heeft, zocht hij naar woorden.

“Het heeft vooral te maken met het feit hoe lang het heeft geduurd om hem te reanimeren”, stak Maier van wal, om te vervolgen: “In de tijd dat zijn hart stilstond, kregen zijn hersenen geen ehhh, hoe heet het ook alweer? Zuurstof.” Dan, grinnikend: “Luister maar naar een man die er meer verstand van heeft.”

De blunder werd hem op social media logischerwijs niet in dank afgenomen, waar hij een ‘prutser’ en een ‘lul’ genoemd wordt.

https://twitter.com/papavanSkyler/status/885554836267302913

https://twitter.com/verderwellief/status/885555504696766464

ook interessant

Een Chinese commentator werd deze week op uiterst pijnlijke wijze de laan uitgestuurd. De ervaren voetbalverslaggever viel namelijk...

Voor het EK van twee jaar geleden had je misschien wel eens van haar gehoord, maar na dat...

René van der Gijp is vandaag jarig! Dat is natuurlijk een uitgelezen kans om de vrolijke voetbal-analist eens...

Jordi Cruijf mocht afgelopen maandag de Laureus Spirit of Sport Award in ontvangst nemen. De prijs was een...

RTL5 blies het programma Temptation Island vorig jaar nieuw leven in en dat bleek een doorslaand succes. Je...

Het Duitse team bevond zich gisteravond middenin de chaos in Parijs, waar enkele bloedige terreurdaden werden gepleegd. Op...