Search
Close this search box.
Ophef om keiharde Johan Cruijff-grap van Theo Maassen

Grote ophef om keiharde Johan Cruijff-grap van Theo Maassen

Als je hem een beetje kent, weet je het wel: een show van Theo Maassen betekent vuurwerk. De cabaretier sloot zijn nieuwe show af met een keiharde grap over Johan Cruijff. En dat viel bij veel mensen niet in goede aarde.

Maassen begon te zeggen dat er soms momenten zijn dat we allemaal samen komen, ondanks alle tegenstellingen. De ziekte van Cruijff was daar een goed voorbeeld van, vond hij. “Als zoiets verschrikkelijks zoiets moois teweeg kan brengen”, aldus Theo. “Wat zou het dan fijn zijn als meer Ajacieden kanker zouden krijgen.” Oef.

https://www.instagram.com/p/BjjxsHtnN_Q/?taken-by=goalsandglamour

Een hoop Twitteraars kunnen de snoeiharde afsluiter van Theo niet waarderen, zoals Swansea-eigenaar en Hagenaar John van Zweden. “Ik heb helemaal niks met Ajax, maar deze “grap” gaat veel en veel te ver”, schrijft de behangkoning. “Weet niet wat hij zegt die idioot.”

Hij krijgt veel bijval. “Ik ben de allergrootste fan van keiharde humor, maar dit gaat net iets te ver ja”, pent iemand. De grap wordt door veel mensen ‘schandalig’ en ‘smakeloos’ genoemd. Maar niet iedereen is negatief. “Ik vind dat alle grappen gemaakt mogen worden. Niet iedereen hoeft ze grappig te vinden.” Wat vind jij?

https://twitter.com/johnvanzweden/status/1003014872223899648

https://twitter.com/dutchjackles/status/1003002913915064321

ook interessant

Waarom we vanavond van Spanje gaan winnen? Nou, hierom! Onze ‘gouden driehoek’ met Robin van Persie, Wesley Sneijder...

Barcelona is ervan overtuigd dat het goed gehandeld heeft met de financiën rondom de transer van topaankoop Neymar....

Hooligans uit Chili hebben het Maracanâ-stadion in Rio de Janeiro flink gemolesteerd voor aanvang van de wedstrijd Chili...

Het ziet er niet lekker uit voor Bruno Martins Indi. Terwijl Oranje hardnekkig haar voorsprong op Australië aan...

Een aparte manier van juichen op de training van Bayern München. David Alaba wist op een prachtige manier...

Dus jij dacht dat Willem-Alexander onpartijdig was? Mooi niet! De koning heeft wel degelijk een favoriete Eredivisie-club, en...