Search
Close this search box.
Deze Leeuwinnen zijn vrijgezel

Grijp je kans: deze Oranje Leeuwinnen zijn nog vrijgezel in 2023

Niets zo aantrekkelijk als een vrouw die van voetbal houdt! Misschien heb jij je oog wel laten vallen op één van onze prachtige Leeuwinnen. Het gros van de dames is voorzien, maar een behoorlijk aantal niet. Wij hebben een aantal single ladies voor je op een rij gezet! Eerder benieuwd naar de mannelijke internationals? Deze Oranje-spelers zijn ook vrijgezel.

Jill Roord heeft geen vriend

Jill Roord is nog vrijgezel
© Instagram

Jill Roord (25) is regelmatig één van de gouden invallers van Oranje. Jill heeft geen vriend en is daar ook niet naar op zoek, zei ze tegen VI. Mocht je het toch willen proberen bij de blondine, probeer dan een beetje stoer over te komen. “Een bad boy, daar houd ik wel van. Niet te fout hoor, maar ik houd ook niet van saai.” Staat genoteerd.

Lineth Beerensteyn heeft geen vriend

Lineth Beerensteyn heeft geen vriend
© Instagram

Ze is bij Oranje vaak een ‘duveltje uit het doosje’, maar ook Lineth Beerensteyn (26) heeft geen vriend om haar voetbalpassie mee te delen. Lineth woont op zichzelf in Italië, waar ze bij Juventus voetbalt. Haar vader heeft het daar moeilijk mee, vertelt hij aan RTL Nieuws: “We hebben haar laten gaan, met tranen in onze ogen. We zijn namelijk echte familiemensen. Maar ja, dit is wat ze altijd al wilde en ze doet het voorbeeldig. Wat wil je als vader nog meer?” Wil jij Lineth vergezellen in Turijn?

Victoria Pelova nog alleen

Victoria Pelova heeft geen vriend
© Instagram: @Victoriapelova

Ook Victoria Pelova heeft op dit moment geen vriend. De Delftse met een Bulgaarse moeder studeerde ooit aan de TU Delft, voordat ze een profcarrière aanging. In haar studententijd plaatste ze nog weleens een foto met jongens op haar sociale media, maar tegenwoordig lijkt haar focus volledig op het voetbal te liggen. Vandaar dat ze nog geen relatie heeft. Aan mannelijke aandacht heeft ze overigens niets te klagen.

Daphne van Domselaar op te pikken

Daphne van Domselaar heeft geen relatie
© Instagram: @Daphnevdomselaar

Daphne van Domselaar verraste afgelopen EK door plotseling Sari van Veenendaal uit de basis te keepen. Sindsdien is de doelvrouw van FC Twente de eerste keeper van het Nederlands elftal. Flinke successen dus binnen de lijnen, maar daarbuiten is het nog even aftasten voor de 23-jarige Van Domselaar. Ze is nog aan het oriënteren over wat voor een opleiding ze naast het voetbal wil doen en is nog altijd vrijgezel.

De liefde van Esmee Brugts

Esmee Brugts is vrijgezel
© Instagram: @Esmeebrugts

Esmee Brugts heeft vrijwel haar hele jeugd met de jongens meegevoetbald. Toch heeft dat haar geen relatie opgeleverd. De aanvaller van PSV heeft geen vriend of vriendin, maar heeft met haar negentien jaar nog zeeën van tijd om de liefde van haar leven te vinden. Binnen de lijnen heeft ze die overigens al wel gevonden. Aan de NOS vertelde ze dat ze helemaal idolaat is van Lieke Martens. “Ik weet niet of ze doorheeft dat ik echt een fan van haar ben. Ik probeer zo normaal mogelijk over te komen en probeer veel bij haar af te kijken.” Dat proberen wij overigens ook al jaren.

Damaris Egurrola nog op zoek

Damaris Egurrola zoekt nog naar een partner
© Instagram: @Damarisegurrola

Ze is van Spaanse komaf, is geboren in de Verenigde Staten, maar komt uit voor het Nederlands elftal. Doordat de moeder van Damaris Egurrola uit Nederland komt, heeft ze gekozen om voor Oranje te spelen. Ze spreekt dan ook Nederlands, Engels én Spaans, maar heeft de taal der liefde duidelijk nog niet onder de knie. Egurrola is nog vrijgezel op 23-jarige leeftijd.

Aniek Nouwen ook vrijgezel

Geen relatie voor Aniek Nouwen
© Instagram: @Annieknouwen

Aniek Nouwen grijpt geregeld een interview aan om haar liefde voor de sport duidelijk te maken, maar naast haar relatie met de bal is ze nog vrijgezel. Na haar jaren bij PSV speelde ze voor Chelsea en AC Milan, maar ook een Britse of Italiaanse hunk zit er nog niet in.

Geen relatie voor Lynn Wilms

Lynn Wilms is vrijgezel
© Instagram: @Lynnwilms_

Tot slot heeft ook Lynn Wilms geen vriend of vriendin. De verdediger van VfL Wolfsburg plaatst op Instagram regelmatig foto’s met andere meiden, maar dat zijn hooguit vriendinnen. Misschien maar eens een lijntje uitgooien bij de 22-jarige voetbalster?

ook interessant

Het lijkt er steeds meer op dat Ajax-spits Danny Hoesen komend half jaar zal voetballen in Italië. De...

Ja, het is hem echt! Graziano Pellè heeft, net als zijn trainer Ronald Koeman, Feyenoord voor Southampton verruild...

Wanneer je wilt spelen bij een online casino zonder Cruks (Centraal Register Uitsluiting Kansspelen), is het belangrijk om...

Nul medailles in het binnenbad, maar de openwaterzwemmers maken het dubbel en dwars goed: na de gouden plak...

Okee, elke voetballiefhebber is natuurlijk behoorlijk genaaid met de corrupte teringzooi die FIFA heet. Vooral nu duidelijk is...

Een lugubere ontdekking op het trainingsveld van Hannover 96 vanmorgen. Nog onbekende personen hadden er een door schaap...