Search
Close this search box.
gijpie-schoffeert-weer-homo's

Gijpie schoffeert weer homo’s

Uiteraard ging het weer niet over voetbal in de VI van gisteravond. Het gesprek kwam al snel op ‘vriend van de show’ Gerard Joling, die deze week een hoogbejaarde vrouw aanreed.

“Ik heb een keer iets over homo’s gezegd”, begon René van der Gijp, refererend aan de uitspraken waarmee hij heel homoseksueel Nederland uit, eh, op de kast kreeg. “En toen kreeg ik al die homo’s over me heen. Nou, dat deed pijn hoor.”

“Maar er zijn niet veel homo’s in de Formule 1”, deed de vrolijke voetbalanalist een gewaagde uitspraak. “Dat kan te maken hebben met het feit dat ze niet goed auto kunnen rijden.”

Presentator Wilfred Genee wist duidelijk niet wat hij aan moest met die opmerking, dus deed Johan Derksen nog maar een duit in het zakje: “Uit welingelichte bronnen heb ik gehoord dat Joling niet op de bestuurdersstoel zat, maar op de versnellingspook.”

U hoort het al, dit zijn niet te missen beelden!

ook interessant

Een gemoedelijke labrador en het spijkerharde Portugese team lijkt een rare combi. Toch was bovenstaande hond erg blij...

De relevatie dit seizoen in de Premier League is Leicester City. De club zet behoorlijke stappen richting het...

Het zit de Noord-Ierse fanschare in Frankrijk allesbehalve mee. Hielden de supporters tijdens de wedstrijd tegen Oekraïne nog...

De nieuwe aanwinst van Feyenoord, Samuel Armenteros heeft zin om voor zijn nieuwe club. Spelen in De Kuip...

Hoewel Rafael Nadal de laatste jaren wat minder grand slams wint, heeft hij nog steeds een prima leven....

Nieuwe trainer Marco van Basten met AZ terugkeren in de top van de eredivisie. “Het is de bedoeling...