Search
Close this search box.
Gijp is er helemaal klaar mee

Gijp is er helemaal klaar mee: “Dan kappen we toch lekker”

Je kunt er over twisten of de Renate-grap van René van der Gijp geslaagd was, en dat doet Nederland dan ook al dagen. Reden voor een uitgesproken monoloog van René van der Gijp in Voetbal Inside. “We zijn helemaal doorgeslagen in dit land. We zijn helemaal de weg kwijt.”

“Het vervelende van tv-mensjes is dat ze zeg maar allemaal het idee hebben dat de kijker achterlijk is”, betoogde Gijpie. “Dat er 700.000 mensen helemaal kierewiet zijn. Er is mij vanuit RTL gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen homo’s heb. Ik heb inderdaad niets tegen homo’s. Er is mij gevraagd om te zeggen dat ik niets tegen transgenders heb. Ik heb inderdaad niets tegen transgenders. Het zou mij een zorg zijn!”

Hij vervolgde: “Ik denk dat heel veel kijkers dat dondersgoed weten. Die zijn niet volslagen idioot. Maar dat maak ik ze nu wel, door het uit te leggen. Ik bedoel er helemaal niets mee.”

De flamboyante analist zei verder dat Voetbal Inside over drie maanden zomaar ten einde kan komen. “We hebben alle drie nog voor drie maanden een contract en we maken er geen van allen een punt van om te stoppen. Als we dat alle drie denken, dan kappen we er toch lekker mee.”

ook interessant

Als klein Tweede Divisie-clubje ontvang je natuurlijk iedere adverteerder met open armen, maar misschien had de Duitse ploeg Sandhausen ietsje langer moeten...

Het zit Max Verstappen echt niet mee dit seizoen. Op Monza moest hij starten van plek 13, terwijl...

Arjen Robben heeft de geruchten over een transfer naar Manchester United zelfstandig getackeld. “Dat is geen optie”, zegt...

Het ziet er na een kwartier al rooskleurig uit voor België tegen Wales. Radja Nainggolan neemt de bal van...

FIFA-baas Sepp Blatter kwam tijdens de WK-loting nogal in opspraak door slechts twaalf seconden stilte in acht te...

Trouwe kijkers van VI weten al langer dat Johan Derksen een gruwelijke hekel heeft aan Peter R. de Vries. De...