Search
Close this search box.

Alles over Giel de Winter (Vriendin, Dochter, Vermogen)

We kennen Giel de Winter allemaal van het populaire YouTube-kanaal StukTV, maar inmiddels is Giel veel meer dan dat. Zo werkt hij als creatief directeur bij Talpa, is hij dj en televisiepresentator. Met meer dan een miljoen Instagram-volgers kunnen we hem met recht een bekende Nederlander noemen. In dit artikel lees je alles over Giel de Winter, van zijn vriendin tot zijn vermogen.

De vriendin van Giel de Winter

Laten we vooropstellen dat Giel niet blij is met wat we je zo gaan vertellen, maar we hebben natuurlijk alles over voor onze lezers. Giel de Winter wil zijn vriendin namelijk volledig buiten de schijnwerpers houden, waardoor hij ook nooit een foto met haar heeft geplaatst. Toch zijn er wat details bekend. De vriendin van Giel de Winter heet Merel. De twee zouden elkaar kennen van hun tijd op de middelbare school en hebben inmiddels al ruim dertien jaar een relatie.

De vriendin van Giel de Winter

Giel de Winter heeft een dochter

Het is niet bekend of Giel ook getrouwd is met Merel, maar de twee hebben samen wel kinderen. Op 2 juni 2020 werd zijn zoon Fedde Giel de Winter geboren en later kregen ze op 25 januari 2023 ook een dochter: Romy Mia de Winter. Dat betekent dat Fedde momenteel 4 jaar oud is en zijn dochter Romy 1 jaar. De 34-jarige De Winter woont samen met Merel in Brabant. Daar hebben ze een huis.

De kinderen (zoon en dochter) van Giel de Winter

Zelf noemde Giel de Winter de geboorte van zijn kinderen de mooiste momenten in zijn leven. “Het is een onbeschrijfelijk trots gevoel en er waren tranen van geluk”, zei De Winter over de geboorte van dochter Romy. “Dit gevoel is met geen pen te beschrijven. Die blik van Fedde toen hij zijn zusje voor het eerst zag, was echt ontroerend. Deze papa zit op een roze wolk en de moeder van Romy is een echte powervrouw!”

Het vermogen van Giel de Winter

Giel de Winter werd bekend met zijn YoutTube-kanaal StukTV, waarmee hij meer dan twee miljoen abonnees kreeg. Samen met twee vrienden verkocht hij StukTV aan Talpa. Daarnaast fixte hij voor zichzelf een mooie baan in de televisiewereld. Hij is nu creatief directeur bij het bedrijf van John de Mol. Daarnaast verdient hij een hoop geld aan merchandise, sponsordeals en heeft hij nog wat nevenfuncties. Dat betekent dat Giel de Winter ook een aardig bedrag bij elkaar gesprokkeld heeft. Volgens zakenblad Quote werd hij met de verkoop van StukTV in één klap al multimiljonair. Zijn vermogen wordt dan ook geschat op 2,5 miljoen euro.

Het vermogen van Giel de Winter

Waar woont Giel de Winter?

Giel de Winter woont tegenwoordig in Vorstenbosch, een klein Brabants dorpje met nog geen 1500 inwoners. Dat ligt ruim twintig kilometer verwijderd van Den Bosch en ligt naast het geboortedorp van Giel. De Winter is namelijk opgegroeid in Uden, samen met zijn moeder Annemieke de Groot, zijn vader Roland de Winter en zijn drie broers Chris, Thijs en Jules. Nadat hij een relatie kreeg met Merel, kocht hij samen met haar een huis in Uden, zo was ooit te zien in een video op StukTV. Inmiddels zijn zij dus verhuisd naar een nabijgelegen dorp.

Bekijk het huis dat Giel had in Uden in onderstaande video:

De auto van Giel de Winter

Waar Giel de Winter zijn vrouwtje uit de schijnwerpers houdt, pocht hij maar al te graag met de fraaie bolides die hij heeft kunnen kopen van zijn grote vermogen. En geef hem eens ongelijk. Giel trok naar de showroom van VD Akker, zag daar een Audi RS 6-R staan en was direct verkocht. Dat werd overigens een duur geintje. De goedkoopste Audi RS 6-R begint met een nieuwprijs van 319.000 euro. Wil je daar een verzekeringspakket bij, dan betaal je nog eens minimaal 15.000 euro extra. De auto heeft een V8-motor met 5 kleppen per cilinder en heeft een vermogen van 450 pk. Daarmee kun je een maximumsnelheid van 250 km/uur bereiken!

De auto's van Giel de Winter

Maar autoliefhebber Giel vond dat niet genoeg. In 2022 nam hij daar nog een Audi RS Q8-S bij, een auto met een nieuwprijs van ruim 222.000 euro. Deze auto heeft 700 pk en een maximumsnelheid van 305 km/uur. Niet verkeerd Giel!

ook interessant

Leonne is een van de boegbeelden van het vrouwenvoetbal! We stellen je voor aan Shannice Wilner, de knappe...

René van der Gijp is laconiek over de aantijgingen van zijn ex-vrouw van vermeende mishandeling. “Ik schijn haar...

Deze Iraanse coach heeft nogal een explosief karakter. De jeugdtrainer wordt tijdens de wedstrijd weggestuurd vanwege een grote...

Thierry Baudet is vastbesloten de gevestigde orde in Den Haag omver te gooien, en krijgt daar deze maand...

Ajacieden werden vandaag wakker met een stevige kater. Een afstraffing door aartsrivaal Feyenoord, dat gebeurt niet vaak. Als...

Voor Pep Guardiola kwam de bloedige aanslag in de Manchester Arena wel heel dichtbij. Zijn vrouw en dochters...