Search
Close this search box.
Giel belt Johan Derksen wakker

Giel belt Johan Derksen wakker, en dan gebeurt er dit

Ze worden binnenkort collega’s bij Veronica, maar Johan Derksen heeft weinig op met radio-dj Giel Beelen. Sterker nog: hij noemde hem onlangs een ‘verschrikkelijke klootzak’. De sigaarsnor heeft niet alleen een hekel aan de pranks van de ‘shock-jock’, maar ook het feit dat hij mensen vroeg in de ochtend wakker belt.

En wat doet Giel dan? Juist: hij belt Johan wakker. De analist kan dat uiteraard niet waarderen en drukt de dj op het hart: “Oké Giel, wil je me nooit meer om 7 uur ‘s ochtends bellen?” Als Beelen daarop zegt dat hij voortaan half acht zal aanhouden, kan Johan daar wel om lachen.

Het gesprek eindigt uiteindelijk met een vrolijke noot. “En als ik een keer bij je in de studio ben, mag je best een blote mevrouw uitnodigen.” Daarmee doelde de ex-voetballer uiteraard op het incident met Tim Knol, die onaangenaam werd verrast door een stripper.

 

ook interessant

Als het aan de Belgische zangers van Clouseau ligt moet het oranjelegioen deze zomer tijdens het EK Voetbal...

Voorwerpen op het veld gooien, het blijft een vervelende gewoonte van sommige fans. Meestal zijn het aanstekers, maar...

Ola John gaat zijn voetballoopbaan hoogstwaarschijnlijk voortzetten bij Ajax. De Nederlandse aanvaller mag van zijn club Benfica verhuurd...

Nu het EK 2016 definitief voorbij is, kunnen we de balans opmaken: wat als het Nederlands elftal wel van...

We wisten we al dat Fabia Capello 8,3 miljoen euro vangt als bondscoach van Rusland, maar 156.000 euro...

De relevatie dit seizoen in de Premier League is Leicester City. De club zet behoorlijke stappen richting het...