Search
Close this search box.
‘Ernstige gezondheidsklachten bij Sneijder'

Gezin Sneijder keert mogelijk niet terug naar Turkije

Wesley Sneijder is in Nederland om zich voor te bereiden op de oefeninterlands van het Nederlands elftal. Zijn vrouw, Yolanthe, is voor haar werk in de Verenigde Staten. Het paar is blij dat ze Istanbul even achter zich laten, na de aanslagen van de afgelopen weken.

De middenvelder van Oranje twijfelt zelfs of zijn gezin nog terugkeert. “Ik hoop dat het er rustig is als ik na de wedstrijden met Oranje terug naar Istanbul ga”, aldus Sneijder tegenover Metro. “Dan moeten we het maar even aankijken of de rest van het gezin ook terugkeert.”

Na de eerdere dreiging bij de interland tussen Oranje en Duitsland, werd afgelopen weekend het duel tussen Galatasaray en Fenerbahce afgelast. Bij een bomaanslag in Ankara kwam de vader van zijn ploeggenoot Umut Bulut om het leven.

“Ik beleef de situatie beangstigend, maar probeer het normale leven zo veel mogelijk voor te zetten”, vertelt de Nederlander. “Dat zeg ik niet om stoer te doen, maar je moet toch door. Je kunt toch niet de hele dag alleen maar binnen zitten? Maar wat betreft mijn familie heb ik wel liever dat ze soms binnen blijven.”

“Als het zo dichtbij komt, ga je er toch anders over denken”, gaat Sneijder verder. “Eerst was het Amerika, toen Parijs, daarna Turkije en misschien de volgende keer Amsterdam. Het kan overal gebeuren.”

ook interessant

Frank Lampard vertrekt bij zijn club Chelsea. Hij neemt na dertien jaar afscheid van zijn club nadat zijn...

Zul je altijd zien: ben je op weg naar het vliegveld voor de Champions League-wedstrijd PSV – Manchester United,...

Ola John heeft toch een nieuwe club gevonden. Vorige week leek het er nog op dat de vleugelspeler...

David Luiz kreeg gisteravond twee keer een panna te verwerken, beide keren scoorde Suarez. Het belabberde optreden van...

Hij is één van de nieuwe sterren van Oranje en speler van FC Barcelona: Frenkie de Jong. De...

Komt het ooit nog goed met Mario Balotelli? Je kan het jezelf langzaamaan steeds meer af gaan vragen....