Search
Close this search box.
‘Ernstige gezondheidsklachten bij Sneijder'

Gezin Sneijder keert mogelijk niet terug naar Turkije

Wesley Sneijder is in Nederland om zich voor te bereiden op de oefeninterlands van het Nederlands elftal. Zijn vrouw, Yolanthe, is voor haar werk in de Verenigde Staten. Het paar is blij dat ze Istanbul even achter zich laten, na de aanslagen van de afgelopen weken.

De middenvelder van Oranje twijfelt zelfs of zijn gezin nog terugkeert. “Ik hoop dat het er rustig is als ik na de wedstrijden met Oranje terug naar Istanbul ga”, aldus Sneijder tegenover Metro. “Dan moeten we het maar even aankijken of de rest van het gezin ook terugkeert.”

Na de eerdere dreiging bij de interland tussen Oranje en Duitsland, werd afgelopen weekend het duel tussen Galatasaray en Fenerbahce afgelast. Bij een bomaanslag in Ankara kwam de vader van zijn ploeggenoot Umut Bulut om het leven.

“Ik beleef de situatie beangstigend, maar probeer het normale leven zo veel mogelijk voor te zetten”, vertelt de Nederlander. “Dat zeg ik niet om stoer te doen, maar je moet toch door. Je kunt toch niet de hele dag alleen maar binnen zitten? Maar wat betreft mijn familie heb ik wel liever dat ze soms binnen blijven.”

“Als het zo dichtbij komt, ga je er toch anders over denken”, gaat Sneijder verder. “Eerst was het Amerika, toen Parijs, daarna Turkije en misschien de volgende keer Amsterdam. Het kan overal gebeuren.”

ook interessant

Ajax was lang bezig met de huur van Ola John, maar wist de aanvaller niet los te weken...

Gert-Jan Verbeek is niet alleen bezig om bij AZ weer aan een goed team te bouwen. Ook buiten...

Het huidige shirt van Barcelona doet al pijn aan de ogen, maar veel opbouwende kritiek hebben de Catalanen...

Sportief gaat het Vincent Janssen allesbehalve voor de wind, want de Eredivisie-sensatie van vorig seizoen kan het net...

Wat er precies door het hoofd van Louis van Gaal spookt in onderstaand fragment, blijft een raadsel. Waarom...

Cristiano Ronaldo mag zichzelf dan misschien zien als wereldberoemde superster, in de Verenigde Staten staat hij vooral bekend...