Search
Close this search box.

Alle Relaties van Georgina Verbaan op een Rijtje

Georgina Verbaan is zonder enige twijfel een van de knapste actrices van Nederland. Zo’n beeldschone dame moet wel een vriend hebben toch? Nou, niets is minder waar. Georgina en relaties blijken nog geen droomhuwelijk. In dit artikel lees je alles over de exen die Georgina Verbaan ooit heeft gehad en over haar huidige relatiestatus.

Relatie met Jort Kelder

Vrij snel na haar doorbraak in Nederland kreeg Georgina Verbaan een relatie met televisiepersoonlijkheid Jort Kelder. In 2003 startten zij met daten en daar kwam later een realtie uit voort. In Jort trof ze een veelzijdige man, die bekend werd als journalist en columnist, maar later ook doorbrak als televisiepresentator en hoofdredacteur van het blad Quote.

Jort-Kelder-en-georgina-verbaan.jpg

Er waren echter regelmatig spanningen tussen Georgina en Jort. Zo zat Georgina met een grote belastingschuld en besloot ze om poedelnaakt in de Playboy te gaan staan om die af te kunnen betalen. Tot afgrijzen van Jort. “Financieel is het natuurlijk aantrekkelijk en ze had een behoorlijke schuld. Maar verder hadden sommige foto’s van mij niet gehoeven. Die ene dat Georgina haar rokje optrekt, dat vind ik helemaal niets”, liet hij destijds weten. Bij die pikante foto was haar geslachtsdeel volledig zichtbaar, voor heel Nederland.

Lees ook: De meest naakte foto’s van Georgina Verbaan

Vreemdgaan met Pieter van der Wielen

De relatie tussen Kelder en Verbaan kwam op een zeer vervelende manier tot een einde. Er gingen al langer geruchten dat Georgina er een affaire op nahield en in 2008 kwam er een filmpje naar buiten waarop ze zoenend met een andere man te zien was. Daarop besloot Jort om het uit te maken. Georgina bleek namelijk vreemd te gaan met radiomaker Pieter van der Wielen.

Pieter-van-der-Wielen.jpg

Destijds was Van der Wielen zich van geen kwaad bewust. “Ik heb op een zaterdagavond met een collega-presentatrice gezoend”, vertelde hij het mediadebat ‘aapjes kijken’. “Het is een circus geworden, waarvoor de aandacht ongelooflijk overdreven is.” Daarbij ging hij voor het gemak maar even voorbij aan de pijn bij Jort Kelder.

Dertien jaar later kwam Jort Kelder in de uitzending bij Van der Wielen. En de twee gingen live op de radio de confrontatie aan. Zoals altijd bleef Jort een gentlemen. “Wij hebben ooit dezelfde vrouw aanbeden”, begon Jort. “Nou dat klinkt nog heel netjes Jort. Ik ben er gewoon ooit met je geliefde vandoor gegaan”, reageerde Pieter daarop. Jort: “Ik zei vandaag, ik ga hierheen, met die Pieter van de Wielen. Huh, daar zou je toch overheen rijden, werd er toen gezegd. Ja, dat dacht ik wel een tijdje geleden. Maar ik heb het losgelaten.”

Een kind met Rob van de Wouw

Wat Verbaan had met Van der Wielen, bleek niet meer dan een ordinaire scharrel. Vervolgens kreeg ze wel een zeer serieuze relatie, namelijk met trompettist Rob van de Wouw. Al vrij snel daarna raakte Verbaan zwanger en in 2010 kreeg ze haar eerste kindje. Hoewel de zwangerschap niet gepland was, was Verbaan wel degelijk zeer blij met de geboorde van dochter Odilia (13).

Georgina woont alweer samen | Entertainment | Telegraaf.nl

Niet veel later liep de relatie van Rob en Georgina op de klippen. De twee pasten toch niet genoeg bij elkaar. Georgina verhuisde naar Amsterdam en Odilia pendelt sindsdien tussen haar vader en haar moeder. “Ik vind het ook erg dat ze de helft van de tijd bij haar vader is”, vertelde ze ooit aan De Volkskrant. “Begrijp me niet verkeerd: ze heeft een lieve, goede vader hoor, dat zit wel goed. Toch is het pijnlijk dat we niet altijd bij elkaar zijn. Het is vreselijk.”

Ralph Nauta de volgende

Ralph Nauta

In 2015 kreeg Georgina Verbaan een relatie met modeontwerper Ralph Nauta. “We kennen elkaar al langer”, vertelde ze aan Story. “In het uitgaansleven zijn we elkaar tegengekomen. Sindsdien zijn we ook samen naar feestjes geweest. Of wij een setje zijn? Ja. Het is leuk om wat te hebben met die man, that’s it.” En zo luchtig als ze er destijds over sprak, zo was het ook. Ook deze relatie heeft niet lang standgehouden.

Lesbische gevoelens voor Maartje Wortel

Maartje-Wortel-en-georgina-verbaan.jpg

De meest recente relatie van Georgina Verbaan was met een vrouw. Ze kreeg een relatie met schrijfster Maartje Wortel. Al tijdens haar tienertijd was ze erachter gekomen dat ze ook gevoelens kon hebben voor vrouwen. En het blijkt dat ze zelfs meer voor vrouwen voelt dan voor mannen. “Ik moest blijkbaar de veertig naderen voor ik aan mezelf durfde toe te geven dat ik niet simpelweg op mannen én vrouwen val, maar toch vooral op vrouwen.”

Dateleven

Ook aan de relatie met Maartje kwam een einde. Tegenwoordig is Georgina Verbaan vrijgezel. Ze stort zich in het dateleven, waarin alles vrijblijvend is. “Ik kom niet vaak in de kroeg, maar ik kom weleens iemand tegen op het werk, in de sportschool of via de dating-app Raya”, vertelde ze aan de Story.

ook interessant

Ja, het is hem echt! Graziano Pellè heeft, net als zijn trainer Ronald Koeman, Feyenoord voor Southampton verruild...

Cristiano Ronaldo is een inspiratie voor velen, zoals deze trouwpartij maar weer eens bewijst. De Spaanse bruidegom werd...

Nederland – Mexico gaat morgenavond op herhaling. De Mexicanen zijn nog steeds niet over de duik van Arjen...

In 2007 regelde Willem-Alexander koningin Maxima en verscheen de eerste iPhone, maar hoe zat het eigenlijk met de...

De ECA (European Club Association) is druk bezig met financial fairplay. Echter is ook het ‘tegengaan van kinderhandel’...

De wedstrijd tussen Montenegro en Rusland werd al na enkele minuten stilgelegd, omdat de keeper van Rusland werd...