Search
Close this search box.
Georgina-Verbaan.jpg

De meest Naakte Foto’s van Georgina Verbaan!

Zo ondeugend als ze eruitziet, is Georgina Verbaan ook. Ze heeft al meermaals naakt geposeerd voor diverse bladen en programma’s. En daar plukken wij uiteraard graag de vruchten van. In dit artikel hebben we de meest naakte foto’s van Georgina Verbaan voor je op een rij gezet.

Meest naakte foto’s van Georgina Verbaan

Georgina Verbaan naakt in de Playboy

In het begin van haar carrière poseerde Georgina Verbaan ooit naakt in de Playboy. Dit gebeurde in 2004. Niet omdat ze graag heel Nederland wilde laten zien wat ze te bieden had, maar omdat ze destijds een belastingschuld had die ze wilde aflossen. “Ik ben van nature een beetje preuts, dus ik ga de komende maand maar niet naar de supermarkt,” vertelde Verbaan destijds aan FOK.

Ze was niet tevreden met alle foto’s. Er was bijvoorbeeld een foto waarbij ze haar rokje moest optillen, waardoor niets meer aan de verbeelding werd overgelaten. “Contractueel moest er één foto van mijn schaamstreek in, dus ik kon er niets aan doen.” Of ze mannen in Nederland aanraadde het magazine te kopen? “Oh, ze moeten niets hoor,” zei Georgina. “Maar voor wie het wel doet: ruk ze!”

Destijds had Georgina Verbaan een relatie met televisiepersoonlijkheid Jort Kelder. Zij kregen in 2003 een relatie en ook Jort was niet blij dat zijn vriendin naakt in Playboy verscheen. “Financieel is het natuurlijk aantrekkelijk en ze had een behoorlijke schuld. Maar sommige foto’s hadden van mij niet gehoeven. Die ene waarop Georgina haar rokje optrekt, vind ik helemaal niets.” De relatie met Jort Kelder eindigde in maart 2008. Georgina bleek namelijk vreemd te gaan en had een affaire met radiopresentator Pieter van der Wielen.

Later vertelde Georgina aan Linda dat ze niet blij was met de fotoshoot. “Er hing geen goede sfeer. Ik had ook nergens wat over te zeggen en iedereen deed heel erg moeilijk.” Verbaan herhaalde later haar ervaring, maar dit keer niet voor Playboy, wat haar niet goed was bevallen, maar voor LINDA.man. Ook daarin stonden enkele pikante foto’s.

Naakt voor Het Perfecte Plaatje

Georgina Verbaan ging recentelijk naakt in het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. In een van de afleveringen moesten de deelnemers een artistieke naaktshoot doen, waarbij Verbaan aangaf dit een grote uitdaging te vinden. “Het was ontzettend spannend en buiten mijn comfortzone, maar ik wilde mezelf echt uitdagen en zien hoe ver ik kon gaan,” vertelde ze tijdens de uitzending. De fotoshoot leverde indrukwekkende beelden op, die zowel door de jury als het publiek positief werden ontvangen.

Verbaan reflecteerde na afloop van de shoot op haar ervaring en hoe deze verschilde van haar eerdere naaktfotografie, zoals voor Playboy. “Dit voelde anders omdat het artistiek en respectvol werd benaderd. Het was een heel andere setting en ik voelde me comfortabeler,” aldus Georgina tegenover RTL Nieuws. Ze gaf ook aan dat ze trots was op het resultaat en de professionele aanpak van het programma. Deze ervaring liet haar zien dat naaktfotografie ook empowering kan zijn als het met de juiste intenties wordt gedaan.

Georgina Verbaan vrijgezel

Georgina Verbaan geniet momenteel van haar vrijgezellenleven en omarmt de vrijheid die het met zich meebrengt. Na verschillende relaties, waaronder die met Jort Kelder en muzikant Rob van de Wouw, lijkt Verbaan nu rust en zelfstandigheid te waarderen. “Het is heerlijk om je eigen keuzes te maken en tijd te besteden aan persoonlijke groei”, vertelde ze in een interview met LINDA. Ze benadrukt dat het vrijgezellenleven haar de kans heeft gegeven om meer tijd aan haar carrière en haar dochter te besteden, zonder de compromissen die een relatie vaak met zich meebrengt.

Lees ook: Alles over de relatie van Georgina Verbaan

Hoewel ze openstaat voor een nieuwe liefde, heeft Georgina geen haast om zich te binden. “Liefde komt wanneer het komt, en tot die tijd ben ik gelukkig met mezelf,” zei ze tegen het Algemeen Dagblad.

ook interessant

Cristiano Ronaldo heeft zondagavond na 25 minuten het strijdtoneel moeten verlaten. De Portugese aanvaller kon niet verder in...

NAC Breda bestaat vandaag 105 jaar en dat moet gevierd worden. Op het Twitter-account van de Bredase voetbalclub...

Hoewel Cristiano Ronaldo aangaf fit te zijn voor de eerste WK-groepswedstrijd van Portugal tegen Duitsland, wijst de training...

Zie hier de samenvatting Nederland – Costa Rica. De wedstrijd tussen Nederland en Costa Rica is in Salvador...

We hebben veel bijzondere pogingen om een doelpunt te vieren gezien, maar zo zie je ze toch niet...

Khalid Boulahrouz verveelt zich zeker niet tijdens zijn langdurige blessureleed. De spijkerharde verdediger heeft het hart gestolen van...