Search
Close this search box.

Genee is ‘dom bontje’ van het jaar

Wilfred Genee is uitgeroepen tot ‘dom bontje’ van 2017. De presentator kreeg de prijs voor de jas die hij droeg tijdens een interview naast hert voetbalveld.

Nicole van Gemert, directeur Bont voor Dieren snapt dat Genee gewonnen heeft: “Dit jaar heeft Wilfred de verkiezing nipt gewonnen. Uiteindelijk vond het publiek hem het domste bontje door de bontkraag van vossenbont die hij heeft gedragen. Dat hij de winnaar is verbaast mij niet. Als populaire presentator heeft hij voor veel mensen een voorbeeldfunctie.”

Genee ontving de prijs met een lach.”Ik was me er niet van bewust dat het om bont ging. Het was de jas die ik van een sponsor kreeg en die ik één keertje heb aangehad.”

Hij beloofde Bont voor Dieren nooit meer bont te dragen en wil eventueel zelf ambassadeur worden. “Als ik door deze prijs te aanvaarden andere mensen erop kan wijzen dat je goed moet opletten wat je aantrekt, dan vind ik het prima.”

 

ook interessant

Wie gisteren aanwezig was bij het bekerduel van PAOK Saloniki tegen Olympiakos verveelde zich niet. In het stadion...

Victoria Koblenko en voormalig FC Groningen-voetballer Evgeny Levchenko gingen in 2008 uit elkaar, maar het was al enige...

Jong Oranje-speler Bilal Ould-Chikh heeft zich opnieuw in de nesten gewerkt. Het dagblad Sudouest meldt dat de voetballer...

Om Tom Egbers kun je niet heen als je van voetbal houdt. Benieuwd naar zijn gezinssituatie? Dit zijn...

Een klein jongetje uit Zuid-Afrika dat het veld opliep na afloop van de wedstrijd Zuid-Afrika – Brazilië zag...

Winnen we morgen van Spanje, of niet? Er zijn inmiddels wel 100 analisten voorbij gekomen die die prangende...