Search
Close this search box.

Genee is ‘dom bontje’ van het jaar

Wilfred Genee is uitgeroepen tot ‘dom bontje’ van 2017. De presentator kreeg de prijs voor de jas die hij droeg tijdens een interview naast hert voetbalveld.

Nicole van Gemert, directeur Bont voor Dieren snapt dat Genee gewonnen heeft: “Dit jaar heeft Wilfred de verkiezing nipt gewonnen. Uiteindelijk vond het publiek hem het domste bontje door de bontkraag van vossenbont die hij heeft gedragen. Dat hij de winnaar is verbaast mij niet. Als populaire presentator heeft hij voor veel mensen een voorbeeldfunctie.”

Genee ontving de prijs met een lach.”Ik was me er niet van bewust dat het om bont ging. Het was de jas die ik van een sponsor kreeg en die ik één keertje heb aangehad.”

Hij beloofde Bont voor Dieren nooit meer bont te dragen en wil eventueel zelf ambassadeur worden. “Als ik door deze prijs te aanvaarden andere mensen erop kan wijzen dat je goed moet opletten wat je aantrekt, dan vind ik het prima.”

 

ook interessant

De bevallige Schlagerzangeres Helene Fischer mocht afgelopen week haar liedjes komen zingen in het stadion van Bayern München....

Oranje miste afgelopen oktober het WK 2018 in Rusland en vanuit Engeland zag Leroy Fer het met lede...

Met dank aan haar overwinning in het toernooi van Seoel nadert de Nederlandse tennister de top tien van...

Misschien moet je je drie keer bedenken voor je iets uitvreet in Amsterdam. Je kan namelijk kans lopen...

Elke scheet van Sabia Engizek, Raf’s beruchte ex, staat in de Duitse tabloids. Niet zo gek dus dat een...

Of we dit nu als een voetbalprogramma moeten beschouwen of een cabaratshow is niet helemaal duidelijk, maar de...