Search
Close this search box.
Geen zorgen over veiligheid stadions

Geen zorgen over veiligheid stadions

De expert bij FIFA op het gebied van veiligheid in en om voetbalstadions, Will van Rhee, verwacht niet dat de aanslagen in Brussel gevolgen hebben voor het voetbal. De Nederlander weet te zeggen dat de veiligheid in principe wel goed zit.

“Ik heb het al vaker gezegd: een stadion is relatief gezien een veilige plaats. Je hebt toegangscontrole’s, politiemensen, camera’s. Met een goede organisatie is het bijna niet mogelijk om binnen te komen”, zegt Van Rhee tegen de NOS. “Er zijn tal van plaatsen met veel mensen eenvoudiger te treffen, zoals luchthavens, metrostations, markten of discotheken.”

Of het EK in Frankrijk door moet gaan? daar heeft Van Rhee een simpel antwoordt op: “Die terroristen willen de samenleving ontwrichten. Mijn opinie is heel duidelijk: het leven door laten gaan zoals het is.”

ook interessant

We kijken momenteel massaal naar ‘de Luizenmoeder’, de nieuwe comedyserie die Nederland in de ban houdt. Inmiddels is...

De Argentijnse spits, en schoonzoon van Diego Maradona, Setgio Aguëro is gisterenavond gewond geraakt bij een auto-ongeluk in...

Wie nog aan het sparen was om het Amsterdamse grachtenpand van Wesley en Yolanthe over te nemen, heeft dikke pech:...

Van je vriendinnetje moet je het hebben. De bevallige Noah Celik, het bevallige meisje van Richairo Zivkovic, ging...

Zie hier de samenvatting Spanje – Nederland (1-5). De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is in Salvador geëindigd...

Oranje Leeuwin Merel van Dongen ontmoette in haar voormalig ploeggenoot bij Ajax de vrouw van haar dromen:...