Search
Close this search box.
Bergkamp

‘Geen plek voor Bergkamp’

Afgelopen weekend kreeg Dennis Bergkamp naast het stadion van Arsenal een standbeeld. Bergkamp is een grote held in Londen en de verwachting is dan ook dat hij daar aan de slag gaat binnen nu en een paar jaar.

Op dit moment moet hij voorlopig nog even bij Ajax blijven zitten vindt ook Arsène Wenger: “Dennis heeft als speler twee clubs gehad waar zijn bijdrage enorm is geweest. Ajax was zijn eerste club en met alle respect voor de korte periode Inter, Arsenal was zijn tweede club. Het belangrijkste is dat hij nu als coach ook wordt opgeleid bij Ajax en zich daar ontwikkelt”, aldus Wenger.

Wenger denkt wel dat hij ooit bij Arsenal zal komen. “Ik weet dat hij nu een belangrijke coach is in Amsterdam. Maar hij begint net. Arsenal zal straks zijn volgende stap worden. Ik zal de laatste zijn die hem tegenhoudt. Ik zie het helemaal gebeuren. Nu zou het ook nog niet kunnen, want er moet binnen een technische staf ook plaats zijn. Op dit moment werk ik met een grote staf waarin alles is ingevuld.”

ook interessant

Het stond 0 -1 voor Gaz Metan toen het spel volledig uit de hand liep. Al Bawab, wie...

Robin van Persie heeft het compleet verbruid bij Arsenal-fans, sinds hij in 2012 van hun cluppie naar Manchester...

Het leek zo’n moment waarop we een arrogante superster in een ander daglicht zagen. Cristiano Ronaldo zou namelijk...

Bijna alles is bekend over topanalist Pérez, maar wat weten we over zijn privéleven? Dit zijn het gezin...

Komt ie terug naar Feyenoord? John Guidetti werd in elk geval weer gespot in Rotterdam deze week. Daar...

Liverpool en Manchester City troffen elkaar vanmiddag in een heuse strijd om de eerste plaats, die koploper Liverpool...