Search
Close this search box.
Bergkamp

‘Geen plek voor Bergkamp’

Afgelopen weekend kreeg Dennis Bergkamp naast het stadion van Arsenal een standbeeld. Bergkamp is een grote held in Londen en de verwachting is dan ook dat hij daar aan de slag gaat binnen nu en een paar jaar.

Op dit moment moet hij voorlopig nog even bij Ajax blijven zitten vindt ook Arsène Wenger: “Dennis heeft als speler twee clubs gehad waar zijn bijdrage enorm is geweest. Ajax was zijn eerste club en met alle respect voor de korte periode Inter, Arsenal was zijn tweede club. Het belangrijkste is dat hij nu als coach ook wordt opgeleid bij Ajax en zich daar ontwikkelt”, aldus Wenger.

Wenger denkt wel dat hij ooit bij Arsenal zal komen. “Ik weet dat hij nu een belangrijke coach is in Amsterdam. Maar hij begint net. Arsenal zal straks zijn volgende stap worden. Ik zal de laatste zijn die hem tegenhoudt. Ik zie het helemaal gebeuren. Nu zou het ook nog niet kunnen, want er moet binnen een technische staf ook plaats zijn. Op dit moment werk ik met een grote staf waarin alles is ingevuld.”

ook interessant

Een slot open puzzelen in de Veenendaalse escape room is leuk, maar een escape room in Saw-stijl… da’s...

FC Barcelona heeft een nieuwe trainer. De Catalaanse club heeft zojuist via Twitter bevestigd dat Luis Enrique vanaf...

Willem Leushuis is nog maar net trainer van de Amsterdamse amateurclub AFC en is nu al berispt door...

Misschien is het een vroege conclusie, maar het gaat wederom niet lekker met de Nederlandse ploegen in Europa....

Het zou zomaar kunnen dat nieuwbakken trainer Clarence Seedorf binnenkort alweer moet vertrekken bij AC Milan. Kreeg hij...

De voetbalvrouwen van de Franse selectie juichen hun partners steevast toe op de tribunes en na de klinkende overwinning...