Search
Close this search box.
Een steward verwijdert een boze MVV-fan van het veld. © Pro Shots

Geen MVV-training door dreigende sfeer

Een stelletje onverlaten misdroeg zich gisteravond bij de bekerwedstrijd tussen JVC Cuijk en MVV Maastricht. Toen duidelijk werd dat de profclub als verliezende partij naar huis ging, vlogen een aantal ‘fans’ van de ploeg trainer Tini Ruijs aan en verwondden vier agenten.

De training van MVV is vandaag om veiligheidsredenen afgelast en het bestuur heeft laten weten onderzoek te gaan doen naar de ongeregeldheden. “Anders dan idioten kan ik ze niet noemen”, laat Frans Eerens, directeur van de Maastrichtse club, weten. “Ze richten de club schade aan. We gaan alles intern onderzoeken en evalueren; daarna komen we met een verklaring naar buiten.”

Er zijn beelden gemaakt van de rellen en die zullen grondig bekeken worden. “Sportief gezien kan het gebeuren dat je verliest, maar dit gaat ver over alle grenzen van het fatsoen. Al zijn het honderd supporters die zich misdragen hebben, zo nodig krijgen ze allemaal een stadionverbod”, aldus Ron Elsen, technisch manager van MVV.

ook interessant

Barcelona verloor gisteravond met 1-0 van Granada en daar kon ook Neymar niets aan veranderen. De aanvaller zette...

De nieuwe Paus, Paus Franciscus, is een erkend voetballiefhebber. Daarom kreeg hij deze week een gesigneerd shirt van...

Danny Wilson, vader van interim-trainer Ryan Giggs, heeft in de Engelse pers uitermate negatief uitgelaten over zijn zoon....

Wij vertellen je alles Lieke Martens en haar vriend Benjamin van Leer. Man, moeten we zeggen, want ze...

Frank de Boer is vertrokken bij Ajax, heeft nog geen nieuwe club, en geniet dus van een lange...

Het Nederlands Elftal dat over minder dan twee maanden afreist naar het WK, bestaat uit een combinatie van...