Search
Close this search box.
Deze gast pist elke wedstrijd in zijn broek

Deze gast pist elke wedstrijd in zijn broek

Meet Eder Loko: een Braziliaanse voetballer, die duidelijk niet helemaal 100 is. Zo schopte hij vorige week nog zonder pardon een giftige cobra van het veld, maar blijkt hij er ook een bizar bijgeloof op na te houden.

Dat begon allemaal in 2008, toen hij voorafgaand aan de halve finale van de Brazilaanse beker van de zenuwen in zijn broek plaste. Hij had geen tijd om iets schoons aan te doen, want de wedstrijd stond op punt van beginnen. Eder begon dus met een piesbroek aan de wedstrijd en dat bleek een goede keuze: binnen 30 seconden maakte hij het openingsdoelpunt.

Kan geen toeval zijn, bezweert de Braziliaan.” Toen ik de goal maakte, was ik nog vochtig beneden en de geur was nog duidelijk aanwezig. Sindsdien plas ik elke wedstrijd op het veld. Als het regent,  is het best lekker”, aldus de weirdo tegenover Globo.

Hieronder geen pisfragment, maar het moment waarop hij een cobra van het veld jast.

ook interessant

Co Adriaanse is duidelijk van de oude stempel. De 69-jarige oud-trainer vindt het maar niks dat veel voetballers...

AZ heeft vanavond tegen Benfica niet voor een stunt kunnen zorgen in de kwartfinale van de Europa League:...

Het hart van iedere man maakt een sprongetje als hij wielerschoonheid Puck Moonen ziet (ja, we schreven ‘hart’,...

Vele voetballers reageren met schok op de dood van voetballegende Johan Cruijff. De legendarische nummer 14 overleed eerder...

René van der Gijp zou tijdens een van zijn huwelijken losse handjes hebben gehad, zo vertelt zijn ex in...

Arjen Robben kan aanstaande vrijdag mogelijk weer in Bayern-shirt bewonderd worden. De aanvaller is volgens het ANP hersteld...