Search
Close this search box.
Gary Linneker slacht Janssen

Gary Linneker slacht Janssen

Hij is een belangrijke spil in het Nederlands elftal en was een ware sensatie bij AZ, maar bij Tottenham Hotspur kan Vincent Janssen nog geen potten breken. De spits scoorde alleen uit penalty’s en deed zijn reputatie geen goed door gisteren een strafschop te veroorzaken.

Spurs wist de wedstrijd tegen West Ham United wel te winnen, maar dat verstomde de kritiek op Janssen zeker niet. De spits werd bovendien meteen gewisseld na zijn blunder.

Gary Linneker, zo’n beetje de bekendste voetbalpresentator van Engeland, deelde een pijnlijke steek uit aan de ex-AZ’er op Twitter.

“Jansssen doet zijn best om de transfer van Soldado succesvol te laten lijken”, liet Linneker weten. Dat is een stevige diss, want de Spanjaard wordt als de grootste flop gezien in de geschiedenis van Spurs.

 

ook interessant

Gary Lineker staat hier in Nederland vooral bekend als Match of the Day-presentator, maar in Engeland is de...

De naam Christie Bokma doet misschien een belletje bij je rinkelen. Deze Amsterdamse had eind 2015 een kortstondige...

Chelsea voert niet alleen de Premier League aan, fans van de Londense club piesen ook het meest naast...

Als het aan het Duitse Mainz ligt, verlaat Gonzalo Jara de club per direct. Jara ken je misschien...

Als de president van Mauritanië bij een voetbalwedstrijd komt kijken, wil hij vermaakt worden. De supercupfinale tussen FC...

Frank de Boer heeft de veelbelovende Ajax-spits Ricardo Kishna opgenomen in zijn selectie voor het Europa League-duel tegen...