Search
Close this search box.
Gary Linneker slacht Janssen

Gary Linneker slacht Janssen

Hij is een belangrijke spil in het Nederlands elftal en was een ware sensatie bij AZ, maar bij Tottenham Hotspur kan Vincent Janssen nog geen potten breken. De spits scoorde alleen uit penalty’s en deed zijn reputatie geen goed door gisteren een strafschop te veroorzaken.

Spurs wist de wedstrijd tegen West Ham United wel te winnen, maar dat verstomde de kritiek op Janssen zeker niet. De spits werd bovendien meteen gewisseld na zijn blunder.

Gary Linneker, zo’n beetje de bekendste voetbalpresentator van Engeland, deelde een pijnlijke steek uit aan de ex-AZ’er op Twitter.

“Jansssen doet zijn best om de transfer van Soldado succesvol te laten lijken”, liet Linneker weten. Dat is een stevige diss, want de Spanjaard wordt als de grootste flop gezien in de geschiedenis van Spurs.

 

ook interessant

Het is de piepjonge Max Verstappen gelukt: een podiumplek in de Formule 1. En wat voor één! De...

Een verwarde man heeft vandaag een groot drama veroorzaakt in Melbourne. De 26-jarige persoon reed in op voorbijgangers...

Neymar is in staat om de beste voetballer van de wereld te worden. Dat denkt de Braziliaanse ex-sterspeler...

Graag stellen we je voor aan Madelon Anna van Duuren, de vriendin van Nick Marsman. Ook de doelman...

ADO Den Haag is alweer een tijdje in handen van een Chinese zakenman en dat zorgt voor vreemde aanwas bij...

Een klap in het gezicht voor alle Amsterdamse voetbalvrouwen in de dop: Kasper Dolberg is aan de vrouw. De ‘hattrick-hero’ werd...