Search
Close this search box.

Dit is de super sexy Gabriela Moura!

Het lijkt wel of al het vrouwelijk schoon uit Brazilië zo uit een sprookjesboek is komen lopen. En wat we vandaag weer in de aanbieding hebben… Misschien heb je haar immens populaire TikTok-video’s al eens voorbij zien komen. Anders hebben we goed nieuws voor je. Wij introduceren de mega sexy TikTok-ster Gabriela Moura!

Alles over Gabriela Moura

Het lijkt zo makkelijk tegenwoordig. Een simpel dansje instuderen, een beetje playbacken, jezelf filmen en een hit worden op TikTok. Wat een leven heb je dan. Maar toch lijkt er één gemene deler bij alle TikTok-sterren. Ze moeten wel allemaal godsgruwelijk knap zijn. En dat is niet anders met het Braziliaanse TikTok-meisje Gabriela Moura. Zij heeft inmiddels ruim 10 miljoen (!) volgers op dat platform, maar met ruim 2 miljoen volgers gaat ze ook hard op Instagram.

TikTok-ster Gabriela Moura

Gabriela Moura doet wat dansjes, playbackt wat nummers mee en harkt daarmee miljarden views binnen. Vooral haar buikdanskunsten vallen in de smaak bij haar volgers. En eerlijk is eerlijk: deze Braziliaanse stoot is uiterst soepeltjes in de heupen. In maart 2020 besloot ze een TikTok-account aan te maken. Op dat moment was Gabriela nog maar vijftien jaar oud. Toch werd ze binnen no-time een enorme hit. Haar grote doorbraak kende ze met een filmpje waarop ze danste op muziek van Blueface.

Meest naakte foto's van Gabriela Moura

Wie is Gabriela Moura?

Gabriela is op 18 juni 2004 geboren in het Braziliaanse Rio de Janeiro. Dat houdt in dat ze op dit moment 19 jaar oud is. Ze begon met het maken van TikTok-video’s met haar hond, maar ze werd al snel een hit met haar eigen dansjes. Ze werkte onder meer samen in haar video’s met Olivia Richards. Naast TikTok-fenomeen is ze ook model en uitgegroeid tot echte influencer.

Ze staat regelmatig model voor grote merken en plaatst vaak gesponsorde content op haar socials. Op die manier genereert ze een flinke inkomstenstroom en kan ze een heerlijk leventje leiden. Dat er al op jonge leeftijd een showbizzster in de maak was, bleek wel uit het feit dat Gabriela op twaalfjarige leeftijd al een YouTube-kanaal aanmaakte, waarop ze ruim 150 video’s plaatste. Daar wilde het nog niet echt lukken qua abonnees, maar op andere platformen ging ze later wel sky high.

De vriend van Gabriela Moura

Mocht je nog grote ambities hebben, moeten we je wel teleurstellen. Gabriela Moura heeft op dit moment al een vriend. Ze heeft een relatie met Josh Richards. Hij is een Canadese acteur die eveneens grote successen boekte op TikTok met meer dan 25 miljoen volgers. In 2022 kreeg Gabriela een berichtje van Josh, waarin hij haar uitnodigde voor zijn verjaardagsfeestje. Hoewel de twee elkaar alleen via sociale media kenden, kwam Gabriela wel.

Josh is de vriend van Gabriela Moura

Daar sloeg de vonk blijkbaar over, want later nodigde Josh haar ook uit om zijn familie te ontmoeten. Het Engels van Gabriela was destijds nog niet perfect, maar daar heeft ze de laatste jaren flink aan gewerkt. Op 11 juli 2023 vroeg Josh haar officieel om verkering. Sindsdien hebben de twee tortelduifjes een relatie. Josh is ook al naar Brazilië afgereisd om de moeder en overige familieleden van Gabriela te ontmoeten.

Gabriela Moura heeft een relatie

Het vermogen van Gabriela Moura

Naast een heel rijke vriend, is Gabriela Moura zelf ook zeer vermogend. Met alle inkomsten uit haar sponsordeals en partnerships is ze inmiddels trots miljonair. Volgens ThePersonPedia ligt haar vermogen op 1 tot 2,5 miljoen euro. Toch lekker als je met wat dansfilmpjes zoveel geld op je bankrekening kan bijschrijven.

Gabriela Moura in bikini

Meest naakte foto’s van Gabriela Moura

Tot slot hebben we nog een mooie bonus voor je. Want na het zien van bovenstaande foto’s ben je ongetwijfeld betoverd geraakt door de enorme schoonheid van deze Zuid-Amerikaanse brunette. Daarom hebben wij de meest naakte foto’s van Gabriela Moura voor je op een rij gezet. Kijk en geniet mee.

 

ook interessant

Is Emma Heesters al moeder, hoe oud is ze, en waarom heeft ze zoveel fans uit Indonesië? Alles...

Veel nieuwelingen in onze Eredivisie en dat betekent… kersverse voetbalvrouwen! Wij hebben de vijf mooiste voor je op...

In Zweden is een nieuwe reclame die duidelijk maakt wat het verschil is tussen de achtste divisie en...

PSV-trainer Philip Cocu is vandaag geopereerd aan een tumor in zijn rug. Het goedaardige gezwel werd na rugklachten...

Hierboven een live verslag van het gala van de Gouden Bal (Ballon D’Or), waar de beste speler van...

Iedere man weet wie Dionne Stax is, maar wist je dat er nóg een prachtige dame het nieuws...