Search
Close this search box.
Sylvie regelt weer steenrijke zakenman

Gaap. Sylvie regelt wéér steenrijke zakenman

Heb je plannen om het hart van Sylvie Meis te veroveren? Beter zorg je eerst dat je over een dikke bankrekening beschikt. Sylvie heeft inmiddels veel mannen verslonden, maar een arme sloeber zien we er niet tussen staan.

De ex van Rafael van der Vaart zette vorige maand een Overijsselse arts aan de kant, maar heeft de liefde alweer hervonden. Dit keer zou ze het gezellig hebben met ene Manuel Campos Guallar, een Spaanse zakenman. Manuel bezit een luxe restaurant op Ibiza, waar hij samen met Syl werd gespot.

Het restaurant is niet zijn enige business, want Manuel zit ook in het Madrileense vastgoed. Hij is goed bevriend met sterren als Cristiano Ronaldo, Rafael Nadal en Enrique Iglesias. Zowel Sylvie als Manuel hebben hun relatie niet bevestigd, maar volgens de roddelrubrieken is dat slechts een kwestie van tijd.

https://www.instagram.com/p/BceeF7Vhm5x/?utm_source=ig_embed

ook interessant

Ronald Koeman ziet zijn droom in duigen vallen nu Guus Hiddink ook daadwerkelijk de bondscoach lijkt te worden....

Het langverwachte debuut van Hassane Bandé bij Ajax was gisteren eindelijk daar, maar verliep teleurstellend. Tegen het Egyptische Al Ahly...

Het huwelijk tussen Nemanja Gudelj en Ajax is zo goed als over. De middenvelder liet aan trainer Peter Bosz...

Romario de Souza Faria heeft een nieuwe chick. De 48-jarige voetballer heeft een vriendin van maar liefst 29...

Arjenb Robben ontkent in alle staten dat hij in het Champions League duel tussen Bayern München en Arsenal...

Donald J. Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Tegen alle verwachtingen in versloeg Trump de gedoodverfde...