Search
Close this search box.
Van Gaal aan de slag als analist

Van Gaal aan de slag als analist

Louis van Gaal wordt analist langs de lijn bij de internationale wedstrijden die Ziggo Sport uitzendt. De voormalig bondscoach staat dit seizoen langs de velden bij duels in de Premier League, Primera Division en de Champions League.

De 66-jarige oud-trainer van onder meer FC Barcelona en Bayern München maakt op 27 september zijn debuut bij de topper tussen Paris Saint-Germain en Bayern München. “Ik heb de afgelopen periode heel veel aanbiedingen gehad om terug te keren in de voetbalwereld en nu ben ik er op eentje ingegaan”, laat Van Gaal weten op de website van Ziggo Sport.

“Ik krijg de kans om het beste Europese voetbal weer vanuit de stadions te volgen. Dat maakt het extra leuk, omdat het de competities betreft waarin ik jarenlang actief ben geweest.”

ook interessant

Er verschijnt volgende week een film over Cristiano Ronaldo in de bioscopen en wij hebben alvast wat wereldschokkende...

Graziano Pellè had het van uitgerangeerde spits geschopt naar volwaardig Italiaans international, maar gooide dat weg in de...

Wanneer een Oranje-speler het waagt zijn mond dicht te houden tijdens het volkslied, krijgt hij heel Nederland over...

Zelfs Jack van Gelder heeft geen zin meer in de zouteloze oefenpotjes van het Nederlands elftal. De Oranje-goeroe...

Van alle landen die deelnemen aan het WK in Brazilië is Australië het eerste land dat voet op...

Wie is het meisje van deze tennis-relevatie? Ontmoet Maartje 'de nieuwe Sjarapova' Basten, de vriendin van Tim van...