Search
Close this search box.
Vriend Jackie Groenen

De huidige vriend van Jackie Groenen en haar lijst exen

Jackie Groenen is niet alleen al jaren een van de beste speelsters van het Nederlands vrouwenelftal, maar ook nog eens een van de knapste. De grote vraag is of zij op dit moment een vriend heeft. Kort antwoord: ja. Alles over het liefdesleven van Jackie Groenen.

In het kort:

Jackie Groenen was lang vrijgezel

In 2017 maakte Jackie Groenen deel uit van de Oranje-selectie die destijds Europees kampioen werd. Ze voetbalde bij een buitenlandse topclub (Frankfurt), dwong een fraaie transfer af naar Manchester United, ging een lekker bedrag verdienen én had dus net het EK gewonnen met Nederland. Vandaar dat ze ook de vraag kreeg: wat wil je nog meer?

“Een vriend, want daar heb ik nog geen tijd voor gehad”, was destijds het antwoord van Jackie Groenen. Over mannelijke aandacht had ze toen overigens al niets te klagen. Tegenover Voetbal International vertelde ze dat ze dagelijks berichten via Instagram krijgt. “Ik heb iemand die mij iedere ochtend een DM stuurt met: ik hou van je, ik hoop dat je een fijne dag hebt. Iedere dag hetzelfde.”

Jackie Groenen was lange tijd vrijgezel
© Instagram: @Jackie_groenen_14

“Een paar maanden geleden stuurde hij een week lang opeens niets meer. Toen heb ik een vriendinnetje op om hulp gevraagd. Ik dacht: misschien is hij overleden ofzo, of is er iets gebeurd. Dus toen heb ik hem een berichtje gestuurd met de vraag of het wel ging. Toen stuurde hij: ‘Ja sorry, ik was heel druk deze week’. Daarna schaamde ik me heel erg. Want toen leek het net of ik de aandacht heel erg nodig had, haha.”

Jackie Groenen heeft een nieuwe vriend
© Instagram: @Jackie_groenen_14

E-sporter Frank van der Slot ex-vriend Groenen

Lang heeft Groenen van het vrijgezelle leven kunnen genieten, maar in 2019 kreeg ze een relatie met Frank van der Slot. Hij was destijds E-sporter bij Sparta Rotterdam. Frank trok de stoute schoenen aan en vroeg haar bij FOX Sports op date. In het vervolg waren Jackie en Frank regelmatig bij elkaar in de Instagram-stories te zien.

Frank van der Slot (E-sporter) is de ex-vriend van Jackie Groenen
© Instagram: @Jackie_groenen_14 & @Frankslotta

Dj Herman Hofman ex-vriend Groenen

Na enkele maanden stopten de signaleringen van Jackie en Frank en kwam een nieuwe geruchtenstroom op gang. Jackie zou namelijk aan het daten zijn geweest met 3FM-dj Herman Hofman. Het AD ontving via de mail zelfs een bevestiging van Hofman dat de twee een relatie hadden, maar daar was Hofman zeer gepikeerd over. “De roddels vond ik allemaal wel lachen, maar ik ben hier boos over”, schreef hij op Twitter.

“Het AD gooit een mail die niet van mij is. Ik weet niet hoe of wat, maar blijkbaar heeft iemand een soort mask gebruikt en deed die alsof ’ie via mijn mail iets stuurde. Wat bezielt je om die moeite te nemen zo’n mail te sturen? Wat voor rare obsessie heb je dan? Ik vind echt dat het niemand ene pleurismoer aangaat wie met wie iemand een relatie heeft of niet. Het lijkt wel een schoolplein.”

Jackie Groenen had mogelijk relatie met dj Herman Hofman
© Instagram: @Jackie_groenen_14 & @Hermandeperman

Huidige vriend Jackie Groenen

In hoeverre Hofman en Groenen nou daadwerkelijk met elkaar bezig waren, laten we maar even in het midden. Herman kun je maar beter te vriend houden. Opnieuw kwam Jackie Groenen weer op de markt en de liefde van haar leven had ze nog altijd niet gevonden. Inmiddels lijkt dat wel het geval, al wil ze daar zelf niet veel over kwijt.

De nieuwe vriend van Jackie Groenen
© Instagram: @Jackie_groenen_14

Toen Groenen de overstap maakte van Manchester United naar Paris Saint-Germain, liet ze bij ESPN tussen neus en lippen door even vallen dat ze een nieuwe vriend heeft. “Al mijn spullen liggen nog in Manchester, waar mijn vriend nu de spullen aan het inpakken is.” En die vriend heeft de verhuizing overleefd, want ook bij De Telegraaf sprak ze onlangs over haar nieuwe vlam. “Mijn vriend boort de gaten in de muur, ik ben meer van de pluggetjes zeg maar.” Maar wie of wat, dat blijft voorlopig nog één groot raadsel.

Jackie Groenen heeft een relatie
© Instagram: @Jackie_groenen_14

ook interessant

Het is Kjeld Nuis gelukt om dubbel goud te pakken op de Olympische Winterspelen. De Nederlander pakt na...

Terwijl haar man Wesley gewoon lekker aan het training is in Turkije vermaakt Yolanthe Sneijder Cabau zich met...

PEC Zwolle heeft vanavond de Johan Cruijff-schaal gewonnen ten koste van Ajax. De club sleept daarmee na het...

De Argentijnse held Diego Armando Maradona is lovend over Clarence Seedorf als nieuwe coach van AC Milan. Seedorf...

Frank de Boer mag zich opnieuw de beste trainer van Nederland noemen. De 36 hoofdtrainers van het betaald...

Het gaat niet goed met de Litouwse club Dainava Alytus, een club uit de hoogste afdeling van Litouwen....