Search
Close this search box.
Knipsel

Frank Snoeks: ‘Het was een lolbroek die belde’

Het was vreemd op televisie, Frank Snoeks die halverwege de wedstrijd Nederland – Costa Rica ineens zegt: “Verdomme, wat is dit toch”, toen zijn telefoon afging tijdens het duel.

Het bijzondere moment zorgde ervoor dat Snoeks zaterdagavond trending topic werd op Twitter. Snoeks: “Dat was mijn telefoon ja. Die heb ik nodig want ik moet gebeld kunnen worden door Hilversum. Het kan zijn, zoals al eens is gebeurd, dat mijn lijn wegvalt. Dan moeten de technici mij kunnen bereiken.”

De telefoon op de trilstand zetten, is geen optie voor Snoeks: “In de hectiek van zo’n wedstrijd merk je dat niet. Ik ga ervan uit dat ik alleen word gebeld in geval van nood. Maar dit was een onbekend nummer. Een lolbroek.”

Wat mensen op internet en Twitter over Snoeks schrijven, interesseert de doorgewinterde commentator niet. “De wereld van Twitter is mij vreemd. Het boeit me totaal niet wat die mensen zeggen.”

Frank Snoeks zal aankomende zondag ook de finale van het WK op 13 juli in Rio de Janeiro van verslag voorzien. Laten we hopen dat Oranje daarin ook meespeelt.

ook interessant

Juventus nam het zaterdag op tegen Melbourne Victory. De twee teams staan tegenover elkaar in de International Champions...

Noord-Ierland doet dit jaar voor het eerst mee aan een EK en daar zijn ze trots op. In...

Borussia Dortmund heeft in het thuisduel met Real Madrid net niet weten door te dringen tot de halve...

Als het aan René van der Gijp ligt, maakt hij zijn laatste reeks van VI Oranje met Johan...

Studio Voetbal krijgt vaker de kritiek nogal Ajax-minded te zijn, maar nooit was dat zo duidelijk zichtbaar als...

Amerika speelde voor de WK-kwalificatie een waar sneeuwduel tegen Costa Rica. Zie hier de beelden van de wedstrijd...