Search
Close this search box.
frank-de-boer-is-homo

‘Frank de Boer is homo’

Het leek onmogelijk, maar dit nieuws zal de ontluisterende transformatie van Yolanthe naar de achtergrond verdrijven. Frank de Boer komt uit de kast!

Althans, dat weet de Fryske paragnost Marja Hoefsmit zeker. Het medium deed voor 2014 de voorspelling dat Frank van de mannenliefde is. Wij hebben het niet voorbij zien komen op de wekelijkse persconferentie, maar het jaar is natuurlijk nog niet om!

Precies het argument dat Hoefsmit ook aanhaalt. “Frank de Boer is wel degelijk homo, het is alleen nog niet in de openbaarheid gekomen”, zegt ze stellig in de Leeuwarder Courant. “Als ik iets doorkrijg, dan krijg ik het door.”

Dat we dit medium serieus moet nemen blijkt wel uit haar voorspelling dat de IceDome in Almere zou stranden. Dat gebeurde inderdaad! Het was overigens de enige van tig van voorspellingen voor 2014 die wél uitkwam. Hoefsmit voorspelde namelijk ook dat Italië het WK zou winnen.

Dit vindt Frankie overigens van homo’s:

ook interessant

Een groot gedeelte van de Nederlanders is voetbalfan en dus ligt het voor de hand dat ook BN’ers een...

Velen dachten dat Giel Beelen in zijn midlifecrisis was aanbeland, maar de relatie met zijn 18 jaar jongere...

Ook bij de gemeente Gouda hebben ze de afgelopen dagen genoten van het Nederlands elftal. Bij de overheid...

Zinedine Zidane en Javier Zanetti mochten gisteren aantreden voor de legende-teams van respectievelijk Real Madrid en Internazionale. De...

Arséne Wenger kan als Arsenal-coach op steeds meer kritiek rekenen en ook in zijn privéleven gaat het hem...

Oké, oké: dit is waarschijnlijk geen bewussie, maar het is wel duidelijk dat Memphis Depay nog niet veel...