Search
Close this search box.
frank-de-boer-is-homo

‘Frank de Boer is homo’

Het leek onmogelijk, maar dit nieuws zal de ontluisterende transformatie van Yolanthe naar de achtergrond verdrijven. Frank de Boer komt uit de kast!

Althans, dat weet de Fryske paragnost Marja Hoefsmit zeker. Het medium deed voor 2014 de voorspelling dat Frank van de mannenliefde is. Wij hebben het niet voorbij zien komen op de wekelijkse persconferentie, maar het jaar is natuurlijk nog niet om!

Precies het argument dat Hoefsmit ook aanhaalt. “Frank de Boer is wel degelijk homo, het is alleen nog niet in de openbaarheid gekomen”, zegt ze stellig in de Leeuwarder Courant. “Als ik iets doorkrijg, dan krijg ik het door.”

Dat we dit medium serieus moet nemen blijkt wel uit haar voorspelling dat de IceDome in Almere zou stranden. Dat gebeurde inderdaad! Het was overigens de enige van tig van voorspellingen voor 2014 die wél uitkwam. Hoefsmit voorspelde namelijk ook dat Italië het WK zou winnen.

Dit vindt Frankie overigens van homo’s:

ook interessant

Siem de Jong en enkele andere spelers uit de eredivisie hebben tijdens de training de afgelopen tijd opzichtig...

In het nieuwe reclamespotje van Calvé Pindakaas is Robin van Persie de hoofdrolspeler. Althans, een jongetje van vijf...

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is nog in volle gang, maar de kandidaten houden zich zeker niet...

Wil je invallen, mag dat niet omdat je je trouwring nog om hebt. Wil je die af doen,...

Ook dit seizoen gaat John Guidetti aan de neus van Feyenoord voorbij. De held van Rotterdam lijkt voor...

Bekijk de mooiste foto's van Lizanne van Zutven, de vriendin van Luuk de Jong. Nadat hij lang single...