Search
Close this search box.

Frank de Boer: ‘Dochter heeft oogje op Fischer’

Zoals we gisteren al lieten weten, was Ajax-trainer Frank de Boer gisteren te gast bij College Tour. De oud-international was erg open, bijvoorbeeld over de situatie met spits Mounir El Hamdaoui.

“Ik denk dat het de beste beslissing uit mijn trainerscarrière is geweest om Mounir uit de selectie te zetten”, aldus De Boer. “Hij verstoorde het teamproces, bijvoorbeeld door tijdens de training een bal expres keihard weg te schieten, of door tijdens de rust tien minuten op het toilet te gaan zitten.”

Er kwamen ook luchtige zaken aan bod. Zo werd de Ajax-trainer gevraagd welke voetballer een van zijn drie dochters wel mee naar huis zou mogen nemen. “Mijn oudste is volgens mij wel gecharmeerd van Viktor Fischer”, aldus de oud-international gekscherend.

ook interessant

Puntverlies in de Allianz Arena, dat is dit seizoen eerder regel dan uitzondering. En dus is er sprake...

Volkert van der Graaff, beter bekend als de koelbloedige moordenaar van Pim Fortuin, loopt sinds kort weer gewoon op...

Terwijl Davy Klaassen ten overstaande van de gehele ArenA uitgebreid werd uitgewuifd, kreeg ex-Ajacied Thulani Serero ergens in...

Max Verstappen speelt in een vandaag gelanceerde campagne ‘Energy to Perform’ de hoofdrol als Formule 1 held. De...

Het nieuws dat Peter R de Vries de voetbalwereld instapt als spelersmakelaar deed gisteren nogal wat wenkbrauwen fronsen....

Niemand geloofde rapper Sjors toen hij een paar weken geleden uitsprak een carrière in de porno te ambiëren....