Search
Close this search box.
FOX Sports-chick uit de kleren

FOX-verslaggeefster hard gedist door Bosz én Van de Beek

We zijn best een beetje fan van FOX Sports-beauty Hélène Hendriks, maar de blondine beleefde gisteravond bepaald niet haar beste avond.

Dat begon bij een interview met Man of the Match Donny van de Beek, die ze vroeg wat zo’n Europees debuut met je doet. Doorgewinterde Ajacieden zullen meteen een wenkbrauw optrekken, want de middenvelder speelde natuurlijk al Europees: de jonge middenvelder was zelfs trefzeker in het Europa League-duel tegen Molde FK, vorig seizoen.

“Nou, ik had vorig jaar ook al een Europese wedstrijd gespeeld”, glimlachte Van de Beek slechts, maar Ajax-coach Peter Bosz was minder blij met een andere opmerking van Hélène. De journaliste waagde te vragen waarom hij verdediger Heiko Westermann niet had gewisseld, waarop de oefenmeester een tirade afstak.

“Kun je mij vertellen waarom? Ik vond hem geweldig spelen”, foeterde Bosz. “Weet je? Er zijn een heleboel mensen die elkaar napraten in dit land.”

Arme Hélène…

ook interessant

De grensrechters in Nederland doen meestal hun best zo kaarsrecht mogelijk te staan, maar dat is bij deze...

Het zal je niet ontgaan zijn dat een diplomatiek conflict tussen Turkije en Nederland compleet uit de klauwen is...

Rosanna Voorwald ken je misschien nog als één van de deelneemsters van Temptation Island 2017. Grote kans dat...

Kersverse Ajax-coach Peter Bosz werd nog amper in Amsterdam gesignaleerd, maar nam wel even de tijd om een jeugdige YouTuber te...

Wat een speler van Jong PSV in vredesnaam in het supporterscafé van Helmond Sport doet mag joost weten,...

Een bekend fenomeen: ballenjongens die bij een voorsprong van hun ploeg de bal het liefst niet naar de tegenpartij gooien....