Search
Close this search box.
fox-dreigt-kampioensduel-te-skippen

FOX dreigt kampioensduel over te slaan

Bizar nieuws uit Eindhoven: volgens burgemeester Rob van Gijzel dreigde FOX Sports om de kampioenswedstrijd van PSV niet uit te zenden, mocht deze op zondag gespeeld worden.

PSV – Heerenveen wordt op zaterdagavond gespeeld, maar de gemeente Eindhoven wilde graag dat het duel naar zondag verplaatst zou worden. Op die dag wordt namelijk ook de schaal overhandigd en vindt de huldiging plaats.

FOX wilde echter niet meewerken, zo meldt de burgervader van Eindhoven. “FOX Sports zou moeten instemmen met de schemawijziging”, vertelt hij aan Omroep Brabant. “Daartoe bleek de zender niet bereid en er werd zelfs gedreigd de wedstrijd PSV-Heerenveen niet uit te zenden.”

Een woordvoerder van de televisiezender ontkent in alle toonaarden. “We hebben dat standpunt nooit ingenomen. Het is ons nooit gevraagd. Dit verbaast mij zeer”, laat de zender weten.

ook interessant

Oranje-fans staan er om bekend zich nogal jolig te gedragen op voetbaltoernooien, maar misschien moeten ze die joligheid...

Bij PSV kwam hij er niet aan te pas, maar bij SC Heerenveen heeft spits Sam Lammers zijn...

We hebben het vaak over de Nederlandse transferflops in de Premier League en vergeten daardoor bijna dat Georginio Wijnaldum het gewoon uitstekend...

Dat moet even schrikken zijn geweest voor Siem de Jong: toen de Ajax-aanvoerder arriveerde op het trainingskamp van...

De beelden van de Duitse bondscoach Joachim Löw, waarbij hij z’n hand bij zijn kont en balzak houdt...

Alexander Sorloth kende een vlammend debuut voor FC Groningen, want in zijn eerste wedstrijd voor de club vond hij...