Search
Close this search box.

Alles over Florine Hofstee (Gooische Moeders)

Samen met Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman is Florine Hofstee het gezicht van het populaire televisieprogramma Echte Gooische Moeders. Florine Hofstee komt uit een rijk gezin en heeft samen met haar man twee kinderen. In dit artikel lees je alles over Florine Hofstee, bekend van Echte Gooische Meisjes.

Florine Hofstee alles over

Leeftijd en afkomst van Florine Hofstee

Florine Hofstee is op dit moment 34 jaar oud. Ze komt uit 1990 en is, het zal je vast niet verbazen, geboren in Het Gooi. Hoewel ze op latere leeftijd naar Haarlem verhuisde, blijft Het Gooi altijd haar thuis. “Je kunt het meisje wel uit Het Gooi halen, maar Het Gooi niet uit het meisje”, zei ze daar ooit over. “Daar plaagt mijn man me weleens mee. Bijvoorbeeld als we het hele weekend buiten de deur hebben gegeten of als ik zeg dat ik aan één vakantie niet genoeg heb.” Een echte Gooise is immers liever verwend dan verwaarloosd.

De leeftijd en afkomst van Florine Hofstee

Al op haar achttiende deed Florine mee aan het televisieprogramma Echte Gooische Meisjes. Zij en haar vriendinnen werden jarenlang op de voet gevolgd en dat bleek een doorslaand succes. Later werd daarop voortgeborduurd met het programma Echte Gooische Meisjes in de Bijstand, waarin de vriendinnengroep ineens een maand lang op bijstandsniveau moest leven. Inmiddels zijn de meiden wat ouder geworden en hebben ze allemaal kinderen. Daarom heet hun huidige programma Echte Gooische Moeders.

De twee kinderen van Florine Hofstee zijn Beer en Don

De baan van Florine

Florine besloot aanvankelijk na het programma in de bijstand te stoppen met haar televisiecarrière. Ze wilde graag stewardess worden en dacht dat het stempel ‘Gooisch meisje’ daar een negatieve invloed op zou kunnen hebben. Toch heeft ze nooit spijt gehad van haar deelname aan de televisieprogramma’s. “Ik kan later wel tegen mijn kleinkinderen zeggen dat oma Flo een realityster is geweest.”

Jeroen Stoop is de man van Florine Hofstee

Inmiddels gooit ze het over een heel andere boeg. Na de havo deed ze de TIO Business School en dat gebruikt ze bij haar nieuwe werkzaamheden. Ze heeft namelijk een eigen bedrijf opgericht samen met haar man. Ze runnen een evenementenbureau dat is gespecialiseerd in lekker eten. Daar haalt ze tegenwoordig haar inkomsten uit, terwijl ze natuurlijk ook nog moeder is in het dagelijks leven. Tot slot heeft ze ook nog een eigen webshop, genaamd bybolina.com. De drukte bleek echter moeilijk te combineren, waardoor de webshop tijdelijk uit de lucht is. Wellicht blaast Florine dat in de toekomst nieuw leven in. In het verleden is Florine ook accountmanager, officemanager en reisleider geweest.

Het vermogen van Florine Hofstee

De man en kinderen van Florine Hofstee

Florine Hofstee is inmiddels al weer heel wat jaren samen met haar man Jeroen Stoop. Jeroen komt uit Haarlem. De twee zijn zelfs met elkaar getrouwd. Na diverse managersfuncties richtte Jeroen samen met zijn vrouw een cateringbedrijf op. Jeroen en Florine hebben samen twee kinderen. Dat kostte wat moeite, want pas na een fertiliteitstraject van 4,5 jaar raakte Florine zwanger. Ze beviel op 8 november 2020 van hun zoon, die ze een opmerkelijke naam gaven. Hun 3-jarige zoon heet Beer.

En zo moeizaam de eerste zwangerschap was, zo eenvoudig ging de tweede. Ze hadden niets op de planning, maar plotseling kwamen ze erachter dat Florine al drie maanden zwanger was. Bij de bevalling van Beer zat ze onder de pijnstilling en wilde het kind maar niet komen, maar hun tweede zoon was er zo uit. Ze noemden hem Don en hij kwam op 13 december 2022 op deze wereld. Don is momenteel 1 jaar oud.

Woonplaats Florine

Toen Florine een relatie kreeg met Jeroen, verhuisde ze naar Hilversum, waar de twee lange tijd hebben gewoond. Luxepoes Florine had echter van kleins af aan één grote droom. En dat is wonen op Ibiza. “Het eten, de geuren, kleuren, stranden, temperatuur, stilte en drukte. Ik hoor daar.” En die droom maakte ze in 2023 waar. Ze verhuisde samen met haar vriend Jeroen en de kinderen naar het Spaanse feesteiland. Toch is het maar de vraag of dat avontuur nog lang gaat duren.

Florine liet weten dat hun avontuur wat tegenvalt. “De afgelopen periode hadden we continu pech”, vertelt Florine aan Vriendin. “Beide kinderen waren een paar weken heel erg ziek: spugen, alles erop en eraan. Vervolgens ging onze wasmachine stuk en toen reden we ook nog een van onze auto’s total loss. Ineens zagen we alleen de nadelen van wonen op Ibiza. Het was ons wat tegengevallen, maar we hebben toch besloten om er te blijven wonen. We zijn alleen wat vaker op bezoek in Nederland.”

Wat is het vermogen van Florine Hofstee?

Laten we vooropstellen dat Florine nooit uitspraken heeft gedaan over haar vermogen. Maar het moge duidelijk zijn dat ze op financieel vlak niets te klagen heeft. Niet per definitie omdat hun catering nou zo goed loopt, maar ze heeft ongetwijfeld genoeg meegekregen van haar rijke ouders. Anders kun je natuurlijk niet meerdere keren per jaar op luxe vakantie en zomaar een huis op Ibiza kopen. Wij schatten het vermogen van Florine Hofstee op 2 miljoen euro. Wellicht komt daar later nog een flinke erfenis bij.

ook interessant

In Nederland hadden we een paar jaar geleden Jhonny van Burgerking, maar die is een slanke den vergeleken...

Oké, bijna niets dan. Een café in Haarlem had een vat pils over van Koningsdag en bedacht een...

Er komt dit jaar definitief geen Europees kampioen uit de lage landen. Hoewel de weg naar de finale...

Ajax verloor de afgelopen weken twee belangrijke verdedigers en dat hebben ze allemaal te danken aan Voetbal International....

George de Jong, de vader van voetbalbroers Luuk en Siem de Jong kwam de laatste dagen nogal in...

Bij het stadion van Schalke 04 is door bouwvakkers een 125 kilo zware bom ontdekt. De bouwlieden waren...