Search
Close this search box.

Alles over Floor Joustra (Vriendin van Giel Beelen)

Velen dachten dat Giel Beelen in zijn midlifecrisis was aanbeland, maar de relatie met zijn 18 jaar jongere vriendin blijkt wel degelijk van serieuze aard. De radio-dj heeft zijn hele leven op zijn kop gezet en zich volledig ondergedompeld in zijn relatie met Floor Joustra. In dit artikel lees je alles over de nieuwe vlam van Giel Beelen.

Floor Joustra is de vriendin van Giel Beelen

Giel Beelen houdt wel van een jongere vrouw. In 2015 kreeg hij een relatie met Nicolien Nusselder, die 12 jaar jonger is dan Giel. Vier jaar lang waren de tortelduifjes samen, maar het bleek niet meant to be. Inmiddels heeft Giel een nieuwe vriendin aan de haak geslagen. Giel Beelen heeft op dit moment een relatie met Floor Joustra. En dat is niet zomaar een relatie, want de liefde tussen de twee kwam al vrij rap in een stroomversnelling.

De leeftijd van Floor Joustra

Flour Joustra is in 1995 geboren in Haarlem. Op dit moment is ze dus 28 jaar oud.

Giel Beelen heeft een relatie met Floor Joustra

In 2022 maakte Giel Beelen plotseling bekend tijdelijk te stoppen als radio-dj. Hij kondigde aan een lange wereldreis te gaan maken met zijn nieuwe vriendin. Dat was Floor Joustra. Daardoor maakte hij voor het eerst in 25 jaar maandenlang geen radio. Hoewel de twee elkaar nog niet bijzonder lang kenden, raakte Floor zwanger van Giel. Op 31 oktober 2023 beviel ze van hun eerste kind. Hun 0-jarige dochter heet Josephine.

Giel is de vriend van Floor Joustra

Enkele maanden daarvoor trouwden Giel en Floor zelfs al met elkaar. Op 23 augustus 2023 stapten zij in het huwelijksbootje, waardoor Floor Joustra inmiddels de vrouw is van Giel. De twee wonen tegenwoordig samen in de Noord-Hollandse stad Haarlem.

Floor Joustra en Giel Beelen hebben een kind: Josephine Beelen

Wie is Floor Joustra?

Verder is er niet bijzonder veel bekend over Floor. Ze is in 1995 geboren in Haarlem. In die stad is ze ook opgegroeid en woont ze nu dus weer samen met Giel. Na haar vwo-diploma te hebben behaald op de middelbare school, ging ze in Groningen studeren. Daar volgde ze aan de Rijksuniversiteit van Groningen een bachelor Industrieel Management met als specialisatie Production Technology and Logistics. Daarna deed ze een master aan de Vrije Universiteit van Amsterdam in Econometrics and Operations Research.

Floor Joustra heeft een relatie met Giel Beelen

En dat Floor beschikt over een gezond stel hersens, bewees zo nog maar eens in haar meest recente studie. Ze besloot voor nóg een master te gaan en verhuisde opnieuw naar Groningen. Aan de RUG studeerde ze cum laude af voor de master Industrieel Management. Haar afstudeerproject deed ze bij Schiphol. Daarnaast is Floor ook zeker een feestbeest. Ze sloot zich aan bij de beruchte studentenvereniging Vindicat. In de tussentijd heeft ze gewerkt als projectmanager, werkstudent en Strategy Consultant bij diverse bedrijven. Tegenwoordig werkt ze als consultant bij SiRM, een strategisch adviesbureau.

Floor houdt van reizen

Wie door de Instagram-pagina van Floor Joustra scrollt, heeft al meteen door dat ze erg van reizen houdt. Dat deed ze ook al veelvuldig voordat ze Giel leerde kennen. Ze groeide in Haarlem op met haar twee jongere broers Tijs en Siebe, waarmee ze later regelmatig op reis is geweest. Tijs studeert aan de Universiteit van Wageningen en Siebe in Groningen. Floor is onder meer in Cambodja, de Dolomieten, Noorwegen en op Mallorca geweest.

Tijdens haar wereldreis met Giel heeft ze nog veel meer plekken aangedaan. Dat deelden ze ook vrolijk op sociale media. Zo waren ze bijvoorbeeld samen naar Lapland, Colombia, Nieuw-Zeeland en Japan gereisd. Het leeftijdsverschil tussen de twee mag dan immens zijn en de stappen binnen hun relatie wel heel snel, maar eerlijk is eerlijk: de twee lijken voor elkaar gemaakt. Al staat het reizen natuurlijk even op een lager pitje nu dochter Josephine er is.

“Dit jaar stond voor ons in het teken van een kindje”, vertelde Beelen aan Weekend. “Dat het meteen raak was, was waanzinnig, zó’n mooi moment. We maakten op dat moment net een camperreis door Nieuw-Zeeland en hebben daar een mooie tijd gehad. We hebben het niet gelijk met ons thuisfront gedeeld, want dat moest dan via app of Zoom en dat wilden we niet.”

 

ook interessant

Menig celebrity is de afgelopen jaren in verlegenheid gebracht door uitgelekte naaktkiekjes, en ook de Italiaanse Sky Sports-presentatrice...

Eindelijk heeft hij in de Formule 1 de vastigheid die hij al jaren in de liefde heeft! Dit...

Meer dan 125.000 likes kreeg ze al op het kiekje en het is niet moeilijk te zien waarom....

Niet Arjen Robben of Robin van Persie, maar Marco van Basten is de beste Nederlandse speler in FIFA...

De Roemeense voetballer Adrian Mutu is geen international meer. De 77-voudig international plaatste op zijn Facebook een afbeelding...

Mario Balotelli is sinds kort weer in dienst van AC Milan maar daar bond de club wel een...